Radiesse

Radiesse är en avancerad och säker dubbelverkande behandling vilken ger ett naturligt lyftande, konturerande resultat samt en förbättrad hudkvalitet.

Radiesse

Käklinje, hals och dekolletage är exempel på områden som svarar fint på behandling. Radiesse passar utmärkt till dig som lätt svullnar av hyaluronsyra fillers.

Radiesse passar som filler eller som kollagenstimulerande behandling. Vid kollagenstimulering späder vi ut produkten till dubbel mängd för att lätt kunna fördela den i huden.

Behandling i nyckelområden såsom kunder, käkar och haka ger en fantastisk lyfteffekt redan vid små volymer vilket gör behandling med Radiesse ekonomiskt fördelaktigt.

Priser

60 min 1.5 ML – 5500 KR
60 min 3 ML – 9500 KR

Frågor och svar

Vad är Radiesse?
Radiesse innehåller Kalcium-Hydroxylapitat (CaHA)- mikrosfärer (Kalcium- och Fosfatjoner) vilka är den aktiva biostimulerande ingrediensen. De ligger i en Cellulosabaserad gelmatrix med sterilt vatten och glycerin. Radiesse innehåller eller spädes med Lidocain till önskad konsistens före din injektion beroende på variant. Spädningen beror på om Radiesse skall användas som lyftande, konturerande produkt och hudföryngring (kollagen -och elastinstimulerande hudbehandling).
Hur fungerar Radiesse?
Radiesse har en omedelbar effekt genom sin gelmatrix. Volymökning och konturering sker genom CaHA-inducerad biostimulering, vilket syns efter ungefär 3 månader, då produkten naturligt har integrerats i din vävnad.

Behandlingen ger en synergieffekt som återställer harmonin i den övre, mellersta och nedre delen av ansiktet. Återfyllnad av mellanansiktets djupare områden har en positiv lyfteffekt på djupare nasolabiala veck.

Radiesse kan användas till att korrigera volymbrist som uppstår pga sjukdom såsom HIV-relaterad ansiktslipoatrofi eller åldersrelaterad volymförlust.

Hur länge varar effekten av Radiesse?
Produkten bryts ner på ett naturligt sätt och binder inte vätska i vävnaden. Den kollageninducerade förbättringen av din hudkvalitet har full effekt inom 12 månader. I vissa fall, om mer volym önskas, behövs påfyllning inom 1-3 månader i det behandlade området. I annat fall upprepas behandlingen efter 9-12 månader eller mer.
Finns det vetenskapliga studier kring Radiesse?
Radiesse är medicinskt CE godkänd, FDA godkänd sedan 2006 och det finns mer än 190 kliniska studier och vetenskapliga publikationer.

”Tack snälla Lotta, jag känner mig alltid väl omhändertagen när jag är hos dig. Min hy blev fantastisk.”

Sara J

”Jag blev så otroligt nöjd efter att ha fått Restylane hos er. Jag känner mig tio år yngre.”

Kristina S

Tack!
Vi är alla så tacksamma och glada för alla fina recensioner och omdömen

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

Lyxiga 90 min – En stund för hela dig

Din behandling inleds med en ljuvligt avkopplande ryggmassage och fotinpackning. Du får sedan en välgörande ansiktsbehandling med fokus på portömning eller massage. Din behandling avslutas därefter med hand, fot eller skalpmassage.

Ryggmassage – Rengöring –  Hudanalys – Peeling i ånga – Portömning – AHA –

Ansiktsmassage – Specialmask – Fotinpackning – Hand / fot / skalpmassage – Avslutande produkt

90 min  1500 kr
Värde 1900 kr

Går ej att kombinera med andra erbjudanden

Blogg