Radiesse

Radiesse är en avancerad och säker dubbelverkande behandling, passar som filler eller kollagenstimulerande behandling, vilken ger ett naturligt lyftande, konturerande resultat samt en förbättrad hudkvalitet. Du får ett omedelbart synligt resultat och sedan ett ytterligare långvarigt hudförbättrande resultat vid din Radiesse injektionsbehandling.

Vi välkomnar den nya lagen gällande estetiska injektionsbehandlingar. Inför din första estetiska injektionsbehandling måste du komma på ett konsultationsbesök senast 48 timmar innan din behandling, samt när det är om än 6 månader sedan sist. Din injektionsbehandling sker på Sens à skins fina klinik, tillgängligt belägen i hjärtat i Kungsbacka innerstad.

Radiesse

Radiesse passar som filler eller som kollagenstimulerande behandling.

Behandling i nyckelområden såsom kinder, käkar och haka ger en fantastisk lyftande effekt med långvarigt resultat redan vid små volymer, vilket gör behandling med Radiesse ekonomiskt fördelaktigt. Radiesse passar utmärkt till dig som lätt svullnar av hyaluronsyra fillers.

Kollagenstimulerande behandling med Radiesse lämpar sig extra på underansikte, hals, dekolletage och händer.

rekommenderar behandling med 3-9 månaders intervall beroende på dina förutsättningar och önskemål.

 

Priser

60 min 1.5 ML – 6000 KR
60 min 3 ML – 10500 KR

Frågor och svar

Vad är Radiesse?

Radiesse innehåller Kalcium-Hydroxylapitat (CaHA)- mikrosfärer (Kalcium- och Fosfatjoner) vilka är den aktiva biostimulerande ingrediensen. De ligger i en Cellulosabaserad gelmatrix med sterilt vatten och glycerin. Radiesse innehåller eller spädes med Lidocain och Natriumklorid till önskad konsistens före din injektion beroende på variant. Spädningen beror på om Radiesse skall användas som lyftande, konturerande produkt och hudföryngring (kollagen -och elastinstimulerande hudbehandling).

Hur fungerar Radiesse?
Radiesse har en omedelbar effekt genom sin gelmatrix. Volymökning och konturering sker genom CaHA-inducerad biostimulering, vilket syns efter ungefär 3 månader, då produkten naturligt har integrerats i din vävnad.

Behandlingen ger en synergieffekt som återställer harmonin i den övre, mellersta och nedre delen av ansiktet. Återfyllnad av mellanansiktets djupare områden har en positiv lyfteffekt på djupare nasolabiala veck.

Radiesse kan användas till att korrigera volymbrist som uppstår pga sjukdom såsom HIV-relaterad ansiktslipoatrofi eller åldersrelaterad volymförlust.

Hur länge varar effekten av Radiesse?
Produkten bryts ner på ett naturligt sätt och binder inte vätska i vävnaden. Den kollageninducerade förbättringen av din hudkvalitet har full effekt inom 12 månader. I vissa fall, om mer volym önskas, behövs påfyllning inom 1-3 månader i det behandlade området. I annat fall upprepas behandlingen efter 9-12 månader eller mer.
Finns det vetenskapliga studier kring Radiesse?
Radiesse är medicinskt CE godkänd, FDA godkänd sedan 2006 och det finns mer än 190 kliniska studier och vetenskapliga publikationer.
Vilka risker finns det med Radiesse?

Risker med Radiesse finns men sällsynta reaktioner är ovanliga. Konsultera alltid din behandlare om du är orolig eller undrar något.

Vanliga, förväntade reaktioner: I samband med injektion är rodnad, svullnad, ömhet, blåmärken och klåda vid det behandlade området normala reaktioner. De är milda till måttliga och avtar inom 2-3 dagar beroende på område, mängd och produkt. Vissa individer är mer ”reaktiva” och lätt ömhet kan kvarstå 1-2 veckor.

Sällsynta reaktioner: Inflammatoriska reaktioner såsom rodnad svullnad och förhårdnad (skleros) vid det behandlade området och som uppstår dagar eller veckor efter behandlingen. I studier finns inga rapporterade komplikationer. I de fall komplikationer rapporterats, har olämpliga områden behandlats.
Kontakta alltid din behandlare om dessa reaktioner uppstår.
Vanligtvis avtar symtomen inom en till två veckor.
Ojämnheter och små knölar kan uppstå i enstaka fall och som oftast är lätt att åtgärda.

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

September & Oktober

Hudanalys med Observ 520x

Observ 520x en avancerad form av hudanalysator, (polariserad kamera), som extremt enkelt ger en detaljerad bedömning av hudens hälsa och tillstånd. I de djupa hudlagren och på hudytan, ex. struktur, pigmentering, fuktbalans, oljeproduktion, porstorlek osv.

Bilderna som tas med Observ520x tillsammans med förslag på behandlingsplan skickas efter utförd hudanalys.

Ordinarie pris 500kr, men är helt utan kostnad för dig i samband med valfri ansiktsbehandling.

Erbjudandet gäller under en introduktionstid.
Går ej att kombinera med andra erbjudanden. 

Microneedling ansiktsbehandling

När du vill göra en resultatinriktad behandling vilken passar alla hudtyper. SkinPen Microneedling är perfekt då din downtime är minimal och huden blir starkare, fräschare och får en härlig lyster.

Vi förlänger vårt sommarerbjudande som var väldigt populärt och bjuder på en  extra skinbooster, värde 1000 kr,  vilken arbetas ner i huden med microneedlingpennan.  Skinboostern ger extra fukt, fasthet och glow, ännu mer resultat och en fräschare känsla. Enstaka behandling ger dig en omedelbar askungeeffekt. En kur ger dig ett mer bestående resultat.

SkinPen Microneedling är en effektiv kollagenstimulerande metod för en rad olika hudproblem och passar alla hudtyper och hudtoner under alla årets månader. Huden stimuleras med hjälp av nålar på exakt anpassat djup. Huden vill då nybilda sig, vilket resulterar i en friskare, fastare hud med spänst, ökad fukthalt och en härlig glow. SkinPen Microneedling passar även på kroppen och kan användas på många tillstånd i huden.

SkinPen är FDA godkänt för följande indikationer:

  • Minska förekomst av ärr efter acne hos vuxna från +22år.
  • Minska ärrvävnad efter genomgången kirurgi för olika typer av ärr; Hyperthrofiska ärr, Keloida ärr och Kontrakterade eller sammandragna  ärr.
  • Minska förekomst av fina linjer och rynkor på ansikte och hals.
  • Minska porstorleken på förstorade porer.
  • Behandling av pigmenteringsproblematik inklusive melasma, vitiligo och mörka fläckar.
  • Minska storleken och synligheten på Striae, röda och vita bristningar i huden, vilka kan uppstå på både män och kvinnor när huden sträcks ut av olika anledningar.

Vi rekommenderar en kur om 3 – 6 behandlingar med 2 – 4 veckors intervall.

Konsultation görs innan eller i samband med behandling.

Ansikte   45 min           2500 kr, värde 3500 kr
3 x 45 min           6500 kr, värde 9500 kr

Går ej att kombinera med andra erbjudanden.