Radiesse

Radiesse är en avancerad och säker dubbelverkande behandling, passar som filler eller kollagenstimulerande behandling, vilken ger ett naturligt lyftande, konturerande resultat samt en förbättrad hudkvalitet. Du får ett omedelbart synligt resultat och sedan ett ytterligare långvarigt hudförbättrande resultat vid din Radiesse injektionsbehandling.

Vi välkomnar den nya lagen gällande estetiska injektionsbehandlingar. Inför din första estetiska injektionsbehandling måste du komma på ett konsultationsbesök senast 48 timmar innan din behandling, samt när det är om än 6 månader sedan sist. Din injektionsbehandling sker på Sens à skins fina klinik, tillgängligt belägen i hjärtat i Kungsbacka innerstad.

Radiesse

tRadiesse passar som filler eller som kollagenstimulerande behandling.

Behandling i nyckelområden såsom kinder, käkar och haka ger en fantastisk lyftande effekt med långvarigt resultat redan vid små volymer, vilket gör behandling med Radiesse ekonomiskt fördelaktigt. Här finns möjlighet att anpassa konsistensen allt efter behov. Radiesse passar utmärkt till dig som lätt svullnar av hyaluronsyra fillers.

Radiesse går även utmärkt att kombinera med Hyaluronsyra,  för att få det bästa av två världar. Hyaluronsyrans djupfuktande, volymskapande eller lyftande egenskaper i kombination med Kalcium-Hydrolapitat (CaHa) från Radiesse, vilket är mycket kollagenstimulerande.  Vi använder kvalitets filler Volume och skinbooster Revive från Belotero när utför kombinationsbehandlingar då båda serierna kommer från Mertz Aesthetics.

Kollagenstimulerande behandling med Radiesse lämpar sig extra på underansikte, hals, dekolletage och händer.

Vi rekommenderar behandling med 3-9 månaders intervall beroende på dina förutsättningar och önskemål.

Radiesse Contour

För tydlig konturering av ditt ansikte. Behandlingen framhäver dina drag och lyfter fint, utan att dra till sig vätska. Radiesse passar även för män.

Passar kindben, käklinje och haka.
(1,5 ml spädes, ger 2 ml)
60 min 1,5 ml – 6000 kr
60 min 3 ml – 10 500 kr

Radiesse Collagen

Effektivt för ökad produktion av hudens kollagen och elastinfibrer. Huden blir mer spänstig och fyllig.

Passar ansikte, tinning, hals, dekolletage och händer.
(1,5 ml spädes, ger 3 – 4 ml)

60 min 1,5 ml – 6000 kr
60 min 3 ml – 10 500 kr

 

Radiesse Volume

Kombinationsbehandling med Radiesse och Belotero Volume för en återskapande behandling vid stor volymförlust i ansiktet.

Passar hela kinden, tinning och sidan av ansiktet samt på händer med kraftiga ålderstecken.
(1,5 ml spädes, ger 3 ml)

60 min 1,5 ml + 1 ml  – 10 300 kr

Radiesse Revive

Kombinationsbehandling med Radiesse och Belotero Revive. När huden behöver både ökad spänst, uppstramning och massor med fukt, kan vi kombinera Radiesse med vår prisbelönta skinbooster Belotero Revive.

Passar ansikte, hals, dekolletage och händer.
(1,5 ml spädes, ger 3 – 4 ml)

60 min 1.5 ml + 1 ml – 9500 kr

Frågor och svar

Vad är Radiesse?

Radiesse innehåller Kalcium-Hydroxylapitat (CaHA)- mikrosfärer (Kalcium- och Fosfatjoner) vilka är den aktiva biostimulerande ingrediensen. De ligger i en Cellulosabaserad gelmatrix med sterilt vatten och glycerin. Radiesse innehåller eller spädes med Lidocain och Natriumklorid till önskad konsistens före din injektion beroende på variant. Spädningen beror på om Radiesse skall användas som lyftande, konturerande produkt och hudföryngring (kollagen -och elastinstimulerande hudbehandling).

Hur fungerar Radiesse?
Radiesse har en omedelbar effekt genom sin gelmatrix. Volymökning och konturering sker genom CaHA-inducerad biostimulering, vilket syns efter ungefär 3 månader, då produkten naturligt har integrerats i din vävnad.

Behandlingen ger en synergieffekt som återställer harmonin i den övre, mellersta och nedre delen av ansiktet. Återfyllnad av mellanansiktets djupare områden har en positiv lyfteffekt på djupare nasolabiala veck.

Radiesse kan användas till att korrigera volymbrist som uppstår pga sjukdom såsom HIV-relaterad ansiktslipoatrofi eller åldersrelaterad volymförlust.

Hur länge varar effekten av Radiesse?
Produkten bryts ner på ett naturligt sätt och binder inte vätska i vävnaden. Den kollageninducerade förbättringen av din hudkvalitet har full effekt inom 12 månader. I vissa fall, om mer volym önskas, behövs påfyllning inom 1-3 månader i det behandlade området. I annat fall upprepas behandlingen efter 9-12 månader eller mer.
Finns det vetenskapliga studier kring Radiesse?
Radiesse är medicinskt CE godkänd, FDA godkänd sedan 2006 och det finns mer än 190 kliniska studier och vetenskapliga publikationer.
Vilka risker finns det med Radiesse?

Risker med Radiesse finns men sällsynta reaktioner är ovanliga. Konsultera alltid din behandlare om du är orolig eller undrar något.

Vanliga, förväntade reaktioner: I samband med injektion är rodnad, svullnad, ömhet, blåmärken och klåda vid det behandlade området normala reaktioner. De är milda till måttliga och avtar inom 2-3 dagar beroende på område, mängd och produkt. Vissa individer är mer ”reaktiva” och lätt ömhet kan kvarstå 1-2 veckor.

Sällsynta reaktioner: Inflammatoriska reaktioner såsom rodnad svullnad och förhårdnad (skleros) vid det behandlade området och som uppstår dagar eller veckor efter behandlingen. I studier finns inga rapporterade komplikationer. I de fall komplikationer rapporterats, har olämpliga områden behandlats.
Kontakta alltid din behandlare om dessa reaktioner uppstår.
Vanligtvis avtar symtomen inom en till två veckor.
Ojämnheter och små knölar kan uppstå i enstaka fall och som oftast är lätt att åtgärda.

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

Januari & Februari

Vinterlyx

Lyxiga 90 min – En stund för hela dig
Din behandling inleds med en ljuvligt avkopplande ryggmassage och fotinpackning. Du får sedan en välgörande ansiktsbehandling med fokus på portömning eller massage. Din behandling avslutas därefter med hand, fot eller skalpmassage.

Ryggmassage – Rengöring – Hudanalys – Peeling i ånga – Portömning – AHA –
Ansiktsmassage – Specialmask – Fotinpackning – Hand / fot / skalpmassage – Avslutande produkt

90 min 1500 kr

Tips!

När du köper en kur om 3 valfria ansiktsbehandlingar så bjuder vi på en Hudanalys med Observ 520x hudskanning.

Värde 500 kr.

Ditt ansikte fotograferas i flera ljus och olika strukturer i huden ses. Det är spännande att se vad som försiggår under ytan på din hud och den förbättring som sker över tid, efter behandling och med anpassad och resultatinriktad hudvård.