Molderm Glow & Glow+

Molderm Glow & Glow+ är den perfekta kombinationen för att djupt återfukta samt återskapa hudens naturliga utseende och känsla. Huden får tillbaka sin ursprungliga fukthalt, elasticitet, fyllighet och lyster, eller glow såsom namnet. Behandlingen görs i två steg, antalet behandlingar anpassas efter just dina förutsättningar.

Vi välkomnar den nya lagen gällande estetiska injektionsbehandlingar. Inför din första estetiska injektionsbehandling måste du komma på ett konsultationsbesök senast 48 timmar innan din behandling, samt när det är om än 6 månader sedan sist.  Din injektionsbehandling sker på Sens à skins fina klinik, tillgängligt belägen i hjärtat i Kungsbacka innerstad. 

MOLDERM GLOW & GLOW+

 

Molderm Glow & Glow+ är den perfekta kombinationen för att djupt återfukta samt återskapa hudens naturliga utseende och känsla. Huden får tillbaka sin ursprungliga fukthalt, elasticitet, fyllighet och lyster, eller glow såsom namnet.

Molderm Glow & Glow+ är två byggstenar i ett banbrytande anti-aging program vilket fungerar som biostabilator. Glow och Glow+ imiterar den mänskliga hudens hyaluronsyra på ett unikt sätt genom sin patenterade Fine-tuning teknologi, därför ger behandlingen minimalt med obehag såsom rodnad eller svullnad.

Behandlingen görs i olika steg och ut efter just din huds behov. I det första steget djupfuktas huden med Glow. Det andra steget är Glow+, vilken stimulerar hudens fibroblaster att bilda kollagen och elastin på samma sätt som tidigare i livet. Har din hud tillräckligt med fukt går vi direkt till steg 2 med GLOW+.

STEG 1
MOLDERM GLOW: Vi rekommenderar 1 – 3 behandlingar med 2 veckors mellanrum.

STEG 2

MOLDERM GLOW+: Vi rekommenderar 1 – 3 behandlingar med 2 veckors mellanrum.

Priser

Molderm Glow & Glow+2ml 3500 kr (Värde 4500 kr)
4 ml 6000 kr (Värde 9000 kr)

Kur om 2 behandlingar à 2 ml 6500 kr
Kur om 2 behandlingar à 4 ml 11 500 kr

*Introduktionspris

 

Frågor och svar

Vad är Molderm Glow och Glow+?

Molderm Glow och Glow+ består av icke-korslänkad gel som är utformad för att återställa och reparera hudens förlorade elasticitet och spänst samt återskapar hudens ursprungliga lyster och vitalitet.

Dess fuktgivande egenskaper är perfekt anpassad för behandling av torr hud och förhindrar samt reducerar bildning av rynkor och fina linjer.

Tack vare en patenterade Fine-Tuning Technology™, uppnår Glow och Glow + i stort sett hela människans egna molekylspektrum vilket ger en hundraprocentig integration i hudens vävnad med maximal effekt, utan omedelbar svullnad och inflammation i huden. Den perfekta kombinationen för att återfukta på djupet och återskapa hudens ursprungliga fukthalt, elasticitet, fyllighet och lyster eller glow såsom namnet.

Den totala aktiva processen för återskapande av god balans i huden är kliniskt bevisat med högre och har längre hållbarhet än konkurrerande produkter på marknaden.

Vilka områden kan behandlas med Molderm® Glow 0ch Glow+?

Molderm Glow och Molderm Glow + är avsedd för återfuktning av huden i ansiktet, på hals, dekolletage, läppar och händer samt på alla kroppens områden om så önskas.

Hur går en behandling med Molderm Glow och Glow+ till?

Hur går en behandling med molderm Glow och Glow+ till?
Glow & Glow+ fördelas jämnt och ytligt i huden, i ett rutmönster med en mycket liten nål eller som en solfjäder via en estetisk kanyl, då endast ett fåtal instickspunkter behövs.
Behandlingen avslutas med en lätt massage. Du kan massera morgon och kväll med din rengöring och kräm ett par dagar tills svullnaden har lagt sig.

Hur lång tid tar en behandling med Molderm Glow och Glow+?

En behandling med Molderm Glow och Glow + tar 30 – 60 minuter.

Hur många behandlingar behövs med Molderm Glow och Glow+?

En behandlingsplan med glow & glow+ kan se ut på olika sätt beroende på din huds förutsättningar och dina önskemål.
1 – 3 behandlingar med 1 – 2 veckors mellanrum av Glow, därefter
1 – 3 behandlingar med 1 – 2 veckors intervall med. GLOW+.
Vi rekommenderar en kur 2 gånger årligen för att bibehålla en sund balans i huden. Antalet behandlingar beror på tillståndet i din hud vid behandlingstillfället.

Vad är det för skillnad på Molderm Glow och Glow+ gentemot andra skinboosters eller profhilo?

VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD PÅ MOLDERM® GLOW OCH ANDRA SKINBOOSTERS ELLER PROFHILO?

Till skillnad från tidigare produkter där man försökt nå ett bredare molekylspektrum via så kallade “hybrid-produkter” med korta och långa kedjor, såsom i Profhilo, använder sig MOLDERM® GLOW av Fine-Tuning Technology™, ett obrutet spektrum genom låg-, hög- och ultrahög molekylvikt. Detta gör att anti-aging processen påbörjas omedelbart i hudens alla lager och inte delas in i olika stimuleringsfaser.

 

Vad finns det för risker med Molderm Glow och molderm Glow+?

Vid behandling med Glow och Glow+ finns risk för klåda, smärta, blåmärken och svullnad som kan vara någon vecka.
Vid alla stick kan missfärgning eller pigmentering vid injektionsstället uppstå. Använd därför alltid solskydd spf 30-50 dagligen närmaste veckorna.

Vid för ytlig placering kan en hårdhet i huden uppstå vilken är övergående.
Är du känslig eller allergiska för hyaluronsyra passar behandlingen inte.

 

Finns det några kontraindikationer vid behandling med Molderm Glow och Glow+?

Allergi
Graviditet, amning
Diabetes
Inflammation i huden, herpes
Hud som dåligt tolererar injektioner (hud med sköra kapillärer, risken för fibros)
Cancer
Användning av antikoagulantia

Vad innebär ny CE-märkning för Molderm Glow och Glow+?

MOLDERM GLOW och MOLDERM GLOW + samt även alla Fillers från MOLDERM har den nyaste medicinska CE märkningen. Det betyder att den klarar höga krav på säkerhet och att alla påståenden är en sammanställning av fakta, data, rapporter och studier vilka är verifierade och granskade av oberoende myndighet. Den nya CE-märkningen har tagits fram för att säkerställa kvalitet och riktighet på såväl produkter som på studier.

 

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

September & Oktober

Hudanalys med Observ 520x

Observ 520x en avancerad form av hudanalysator, (polariserad kamera), som extremt enkelt ger en detaljerad bedömning av hudens hälsa och tillstånd. I de djupa hudlagren och på hudytan, ex. struktur, pigmentering, fuktbalans, oljeproduktion, porstorlek osv.

Bilderna som tas med Observ520x tillsammans med förslag på behandlingsplan skickas efter utförd hudanalys.

Ordinarie pris 500kr, men är helt utan kostnad för dig i samband med valfri ansiktsbehandling.

Erbjudandet gäller under en introduktionstid.
Går ej att kombinera med andra erbjudanden. 

Microneedling ansiktsbehandling

När du vill göra en resultatinriktad behandling vilken passar alla hudtyper. SkinPen Microneedling är perfekt då din downtime är minimal och huden blir starkare, fräschare och får en härlig lyster.

Vi förlänger vårt sommarerbjudande som var väldigt populärt och bjuder på en  extra skinbooster, värde 1000 kr,  vilken arbetas ner i huden med microneedlingpennan.  Skinboostern ger extra fukt, fasthet och glow, ännu mer resultat och en fräschare känsla. Enstaka behandling ger dig en omedelbar askungeeffekt. En kur ger dig ett mer bestående resultat.

SkinPen Microneedling är en effektiv kollagenstimulerande metod för en rad olika hudproblem och passar alla hudtyper och hudtoner under alla årets månader. Huden stimuleras med hjälp av nålar på exakt anpassat djup. Huden vill då nybilda sig, vilket resulterar i en friskare, fastare hud med spänst, ökad fukthalt och en härlig glow. SkinPen Microneedling passar även på kroppen och kan användas på många tillstånd i huden.

SkinPen är FDA godkänt för följande indikationer:

  • Minska förekomst av ärr efter acne hos vuxna från +22år.
  • Minska ärrvävnad efter genomgången kirurgi för olika typer av ärr; Hyperthrofiska ärr, Keloida ärr och Kontrakterade eller sammandragna  ärr.
  • Minska förekomst av fina linjer och rynkor på ansikte och hals.
  • Minska porstorleken på förstorade porer.
  • Behandling av pigmenteringsproblematik inklusive melasma, vitiligo och mörka fläckar.
  • Minska storleken och synligheten på Striae, röda och vita bristningar i huden, vilka kan uppstå på både män och kvinnor när huden sträcks ut av olika anledningar.

Vi rekommenderar en kur om 3 – 6 behandlingar med 2 – 4 veckors intervall.

Konsultation görs innan eller i samband med behandling.

Ansikte   45 min           2500 kr, värde 3500 kr
3 x 45 min           6500 kr, värde 9500 kr

Går ej att kombinera med andra erbjudanden.