Injektioner

Vår prioritet är en säker behandling där dina vackra drag definieras på ett fördelaktigt och naturligt sätt. En väl utförd injektionsbehandling med fillers gör att ditt ansikte ser mer harmoniskt ut, du ser ut och känner dig som din bästa version. Vi välkomnar den nya lagen om obligatorisk konsultation.

Våra olika injektionsbehandlingar

Åldersgränds 18 år

Botox

Botox är vår mest populära estetiska injektionsbehandling. Botox är även skönhetsbehandling nummer ett i världen.

Fillers & Boosters

En väl utförd injektionsbehandling med fillers gör att ditt ansikte ser mer harmoniskt ut, att du ser ut och känner dig som din bästa version.

Kollagenstimulerande behandling

Kollagenstimulerande injektionsbehandlingar är injicerbar behandling som förbättrar hudens struktur, spänst och elasticitet.

Mesoterapi

Bästa sättet att motverka hudens åldrande är alltid att förebygga.
Sol, skärm, stress och rökning är hudens största fiender.

Profhilo

Profhilo – Bioremodeling är unik i sitt slag för att forma din hud, ge spänst, fukt och lyster.

Radiesse

Radiesse är en avancerad och säker dubbelverkande behandling vilken ger ett naturligt lyftande, konturerande resultat samt en förbättrad hudkvalitet.

Skleroterapi

Vi behandlar vi ytliga kärl och kärlspindlar på benen med Aethoxysklerol så kallad Sklerosering.

För din Optimala hudhälsa och Naturliga Skönhet

Om våra injektionsbehandlingar

Vår prioritet är en säker behandling där dina vackra drag definieras på ett fördelaktigt och naturligt sätt. En väl utförd injektionsbehandling med fillers gör att ditt ansikte ser mer harmoniskt ut, du ser ut och känner dig som din bästa version.

Botox är vår mest populära estetiska injektionsbehandling och är skönhetsbehandling nummer ett i världen. Fillers skapar förutsättningar att modulera, definiera och återskapa förlorad volym. Skinbooster, Profhilo, Mesoterapi och Radiesse ger möjlighet till förbättrad hudkvalitet, ökad spänst, högre fuktnivå och hälsosam lyster.

Vi välkomnar den nya lagen Estetiska injektionsbehandlingar. Inför din första estetiska injektionsbehandlingar måste du komma på ett konsultationsbesök senast 48 timmar innan din behandling, samt när det är mer än 6 månader sedan sist. Besöket sker på klinik eller via videosamtal.

"Tusen tack för ett fantastiskt första besök! Tryggt, seriöst och med en väldigt hög servicenivå"

Lisa L

"Otroligt skicklig på sitt jobb. Har ett seende kombinerat med etik som slår de flesta⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

Anna F

Tack!
Vi är alla så tacksamma och glada för alla fina recensioner och omdömen

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

Januari & Februari

Vinterlyx

Lyxiga 90 min – En stund för hela dig
Din behandling inleds med en ljuvligt avkopplande ryggmassage och fotinpackning. Du får sedan en välgörande ansiktsbehandling med fokus på portömning eller massage. Din behandling avslutas därefter med hand, fot eller skalpmassage.

Ryggmassage – Rengöring – Hudanalys – Peeling i ånga – Portömning – AHA –
Ansiktsmassage – Specialmask – Fotinpackning – Hand / fot / skalpmassage – Avslutande produkt

90 min 1500 kr

Tips!

När du köper en kur om 3 valfria ansiktsbehandlingar så bjuder vi på en Hudanalys med Observ 520x hudskanning.

Värde 500 kr.

Ditt ansikte fotograferas i flera ljus och olika strukturer i huden ses. Det är spännande att se vad som försiggår under ytan på din hud och den förbättring som sker över tid, efter behandling och med anpassad och resultatinriktad hudvård.