Fransar & bryn

Vi söker en helhet i  behandlingar för ditt vackraste jag. Därför behandlar vi även fransar & bryn vilka förhöjer din skönhet. Frans & brynbehandling förstärker effekten av andra behandlingar vilka framhäver dina ögon och blick. När du får en muskelavslappnande botox vilken formar brynen och öppnar upp blicken, passar en frans & bryn behandling väldigt bra.

Vi erbjuder klassisk färg & form för fransar & bryn, fransförlängning i olika modeller samt lashlift & browlift. Besök oss i våra fina lokaler när du vill ta hand om dig själv.

Välkommen till Sens à skin, din estetiska klinik i hjärtat av Kungsbacka innerstad.

Sätt dina ögon i fokus

Du är en helhet. Hos oss på Sens à skin i Kungsbacka kan välja att separat behandla dina fransar eller bryn. Du kan även komplettera din ansiktsbehandling eller din fillers eller botoxbehandling med en frans & brynbehandling hos våra Frans & Brynstylister, för ett perfekt resultat!

Färg och form för dina fransar och bryn ger den extra touchen som pricken över i. Du kan välja lashlift och browlift i stället för en klassisk frans & brynfärgning vilket ger ett mer hållbart resultat och extra väldefinierade fransar och bryn utan extra arbete i vardagen. Välformade fransar och bryn bidrar till att öppna upp blicken på ett fint sätt.

Fransförlängning

Vid en fransförlängning fäster vi 1 eller flera syntetiska fransar på varje naturlig frans, beroende på dina önskemål och på fransens ursprungliga kvalitet. En naturlig frans har en livslängd på ca 6 – 8 veckor innan den trillar ur för att sedan växa ut på nytt. Du tappar 1 -5 fransar varje dag, när fransen faller av så följer förlängningen med. Du har alltid fransar i olika tillväxtfas, därför är det vanligaste att fylla på fransarna med 3 – 4 veckors intervall.

Du får tillfälle till en stunds härlig avkoppling och vila vid din fransbehandling.

Priser

  • Fransfärg 30 min – 500 kr
  • Brynfärg & Plock/Vax 30 min – 500 kr
  • Brynplock/Vax 15 min – 400kr
  • Frans & Brynfärg & Plock/Vax 45 min – 600 kr
  • LashLift 75 min – 900 kr
  • BrowLift 45 min – 600 kr
  • LashLift & Brynfärg & Brynplock/Vax 75 min – 1000 kr
  • Browlift & Fransfärg 45 min – 800 kr
  • LashLift & BrowLift 75 min – 1200 kr
  • Keratinbehandling & Fransfärg 45 min – 700 kr
  • Singelfransar – nytt set 90 min – 1250 kr
  • Singelfransar – infill 60 min – 650 kr
  • Volymfransar  nytt set 90 min – 1400 kr
  • Volymfransar – infill 60 min – 650 kr

Frågor och svar

Vad är Lashlift?
En semipermanent böjning av dina naturliga ögonfransar kallas för LashLift. LashLift passar när du vill vakna med mörka, böjda ögonfransar med en naturlig definition och när du inte önskar göra en fransförlängning. LashLift passar för alla typer av fransar, ger dina fransar en naturlig böj och öppnar upp ögat för en piggare blick. Behandlingen håller oftast i 6 – 8 veckor med individuella variationer. På Ulrikakliniken använder vi utvalda produkter från Intensive och Lilly Nails vilka är godkända av Läkemedelsverket och KemRisk.
Hur fungerar Lashlift?
Fransarna fästs strå för strå på en silikonspole som läggs på ögonlocket medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor, i omgångar, efter var varandra för att permanenta dina fransar. Vi bestämmer tillsammans hur mycket böj du vill har på dina fransar.

Fransarna färgas och avslutas med en vårdande och stärkande Boost innehållande Hyaluronsyra, vårdande oljor, vitaminer och mineraler, samt en keratinbehandling.

När passar inte Lashlift?
En komplett Lashliftbehandling passar inte när dina fransarna är skadade, vid irriterade ögon eller vid allergi mot något ämne i behandlingen. En skonsam färg & keratinbehandling passar bättre om dina fransar är skadade, som efter en fransförlängning.

Fråga oss på kliniken om du vet att du är känslig. Hormonella preparat, medicinering och graviditet eller sjukdom kan påverka hårets kvalitet och även resultatet av din LashLift eller fransfärgning.

Hur sköter jag min Lashlift?
Undvik värme och vatten på fransarna i 24 timmar, därefter kan du använda valfri mascara som vanligt. Behandla din fransar varsamt. Rengör noga med avsedd rengöring, utan att gnugga. Använd borste för att forma på ett skonsamt sätt. Ett örngott av siden är alltid mest skonsamt för hår, hud, fransar och bryn.
Vad är Browlift?
En semipermanent behandling där dina bryn formas i önskad riktning kallas för BrowLift. BrowLift ger dina bryn ett lyft och ger en illusion av tätare och fylligare ögonbryn. Dina ögonbryn färgas, formas och lamineras, vilket ger brynens strån mer struktur, form och fyllighet. Dina bryn hålls på plats utan att falla ner under dagen. BrowLift är därför en perfekt behandling för dig som vill underlätta i din vardag.

BrowLift ger dina ögonbryn och ögon ett vackert lyft. Behandlingen passar de flesta, så länge dina bryn inte är för glesa.

Hos Sens à Skin använder vi kvalitetsprodukter från Lilly Nails och Intensive i våra BrowLiftbehandlingar. Graviditet, Hormonella preparat, läkemedel eller sjukdom kan påverka hårets kvalitet och resultatet av din BrowLift eller färgbehandling. Alla hårstrån i dina bryn är värdefulla för att få ett optimalt resultat. Spara därför gärna ut dem innan din BrowLiftbehandling. Undvik alltid att peela eller plocka dina bryn på minst 48 timmar innan din behandling.

Hur länge håller Browlift?
Vi avslutar alltid med en vårdande keratinbehandling som stärker och berikar hårstråt med vitaminer och mineraler. Lamineringen som täcker ögonbrynshåren håller tills stråt faller ur. Effekten av din behandling avtar i takt med att varje hårstrå byts ut. Hållbarheten på din BrowLiftbehandling är därför oftast 6 – 8 veckor. Behandlingen upprepas med 2 månaders intervall.
Hur sköter jag min Browlift?
Undvik värme och vatten på dina ögonbryn i 24 timmar, sedan kan du styla din ögonbryn som du önskar. Behandla din bryn varsamt. Rengör med avsedd rengöring utan att gnugga, använd borste för att forma. Ett örngott av siden är alltid mest skonsamt för hår, hud, fransar och bryn.

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

September & Oktober

Hudanalys med Observ 520x

Observ 520x en avancerad form av hudanalysator, (polariserad kamera), som extremt enkelt ger en detaljerad bedömning av hudens hälsa och tillstånd. I de djupa hudlagren och på hudytan, ex. struktur, pigmentering, fuktbalans, oljeproduktion, porstorlek osv.

Bilderna som tas med Observ520x tillsammans med förslag på behandlingsplan skickas efter utförd hudanalys.

Ordinarie pris 500kr, men är helt utan kostnad för dig i samband med valfri ansiktsbehandling.

Erbjudandet gäller under en introduktionstid.
Går ej att kombinera med andra erbjudanden. 

Microneedling ansiktsbehandling

När du vill göra en resultatinriktad behandling vilken passar alla hudtyper. SkinPen Microneedling är perfekt då din downtime är minimal och huden blir starkare, fräschare och får en härlig lyster.

Vi förlänger vårt sommarerbjudande som var väldigt populärt och bjuder på en  extra skinbooster, värde 1000 kr,  vilken arbetas ner i huden med microneedlingpennan.  Skinboostern ger extra fukt, fasthet och glow, ännu mer resultat och en fräschare känsla. Enstaka behandling ger dig en omedelbar askungeeffekt. En kur ger dig ett mer bestående resultat.

SkinPen Microneedling är en effektiv kollagenstimulerande metod för en rad olika hudproblem och passar alla hudtyper och hudtoner under alla årets månader. Huden stimuleras med hjälp av nålar på exakt anpassat djup. Huden vill då nybilda sig, vilket resulterar i en friskare, fastare hud med spänst, ökad fukthalt och en härlig glow. SkinPen Microneedling passar även på kroppen och kan användas på många tillstånd i huden.

SkinPen är FDA godkänt för följande indikationer:

 • Minska förekomst av ärr efter acne hos vuxna från +22år.
 • Minska ärrvävnad efter genomgången kirurgi för olika typer av ärr; Hyperthrofiska ärr, Keloida ärr och Kontrakterade eller sammandragna  ärr.
 • Minska förekomst av fina linjer och rynkor på ansikte och hals.
 • Minska porstorleken på förstorade porer.
 • Behandling av pigmenteringsproblematik inklusive melasma, vitiligo och mörka fläckar.
 • Minska storleken och synligheten på Striae, röda och vita bristningar i huden, vilka kan uppstå på både män och kvinnor när huden sträcks ut av olika anledningar.

Vi rekommenderar en kur om 3 – 6 behandlingar med 2 – 4 veckors intervall.

Konsultation görs innan eller i samband med behandling.

Ansikte   45 min           2500 kr, värde 3500 kr
3 x 45 min           6500 kr, värde 9500 kr

Går ej att kombinera med andra erbjudanden.