Behandlingar

Klassiska eller medicinska men alltid resultatinriktade behandlingar, skräddarsydda just för dig. Välkommen på konsultation och rådgivning kring ditt hudvårdsprogram, enstaka behandling eller kurer för bästa resultat. Läs mer om våra behandlingar nedan.”

Våra olika behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder allt från en klassisk behandling till den mest avancerade, medicinska och högteknologiska ansiktsbehandlingen.

Bryn & fransar

Du kan välja att separat behandla dina fransar eller bryn. Du kan även komplettera din ansiktsbehandling eller fillers.

Hydrafacial

Hydrafacial Md Elite är den senaste, mest avancerade och skonsamma tekniken inom hudföryngring där resultaten styrks genom kliniska studier.

Hårborttagning

Vi erbjuder vaxning samt Nordlys IPL och Nålepilering med Blendmetoden för permanent hårborttagning.

IPL & laser

Vi har valt att arbeta med Nordlys IPL från Candela Medical för hudföryngring samt Fotona Dynamis Pro för icke kirurgisk huduppstramning och korrigering av hudvävnaden.

Skinpen microneedling

Vi har valt SkinPen Microneedling därför att processen är mer kontrollerad och säker än med många andra system för Microneedling.

För din Optimala hudhälsa och Naturliga Skönhet

Om våra behandlingar

Vi är en estetisk klinik och erbjuder allt från en klassisk behandling till den mest avancerade, medicinska och högteknologiska ansiktsbehandlingen. Hos oss har du alltid möjlighet till en individanpassad ansiktsbehandling för din bästa hudvård. I alla ansiktsbehandlingar arbetar vi utefter ditt behov, dina förutsättningar och dina önskemål. Vi vill tillsammans med dig ta fram ditt vackraste jag och bidra till en frisk och hälsosam hud för en känsla av välbefinnande.

Vi har ansiktsbehandlingar och injektionsbehandlingar för din optimala hudhälsa, din naturliga skönhet och för ditt vackraste jag. Din hud är viktig, din hud har betydelse för din självuppfattning, för hur du känner dig och din hud påverkar din utstrålning som person.

Föryngring, korrigering och förbättring av din hud. För din personliga skönhet och för ditt välbefinnande. Alltid i ett skräddarsytt program för dig.

Vi tar gemensamt fram ett skräddarsytt program utefter din unika skönhetstyp, dina önskemål och förutsättningar, när du vill vara ditt bästa jag på utsidan såsom på insidan.

Resultatinriktad, avancerad hudvård i kombination med IPL, Laser, Hydrafacial, Microneedling, Fillers, Skinboosters, Mesoterapi, Bioremodeling samt Botox .

Vi förenar kunskap om kropp, sinne och hud med kunskap om produkter och teknik med fokus på resultat och säkerhet. Dessa bitar vävs ihop med känsla för ditt bästa och ditt vackraste jag utifrån dina önskemål och dina förutsättningar.

 

SENS À SKIN – FÖR DIN INRE OCH YTTRE SKÖNHET

VÄLKOMMEN TILL SENS À SKIN – DIN ESTETISKA KLINIK

”Tack snälla Lotta, jag känner mig alltid väl omhändertagen när jag är hos dig. Min hy blev fantastisk.”

Sara J

”Jag blev så otroligt nöjd efter att ha fått Restylane hos er. Jag känner mig tio år yngre.”

Kristina S

Tack!
Vi är alla så tacksamma och glada för alla fina recensioner och omdömen

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

Lyxiga 90 min – En stund för hela dig

Din behandling inleds med en ljuvligt avkopplande ryggmassage och fotinpackning. Du får sedan en välgörande ansiktsbehandling med fokus på portömning eller massage. Din behandling avslutas därefter med hand, fot eller skalpmassage.

Ryggmassage – Rengöring –  Hudanalys – Peeling i ånga – Portömning – AHA –

Ansiktsmassage – Specialmask – Fotinpackning – Hand / fot / skalpmassage – Avslutande produkt

90 min  1500 kr
Värde 1900 kr

Går ej att kombinera med andra erbjudanden

Blogg