Behandlingar

Klassiska eller medicinska, alltid resultatinriktade ansiktsbehandlingar skräddarsydda just för dig. Besök vår klinik lättillgängligt beläget i hjärtat av Kungsbacka innerstad.  Vi erbjuder kostnadsfri konsultation och rådgivning kring din hudvård, enstaka ansiktsbehandling eller kur för bästa resultat. Läs mer om våra behandlingar nedan.

Våra olika behandlingar

Hudanalys med Observ 520x

Observ 520x en avancerad form av hudanalysator, (polariserad kamera), som extremt enkelt ger en detaljerad bedömning av hudens hälsa och tillstånd. I de djupa hudlagren och på hudytan visas struktur, pigmentering, fuktbalans, oljeproduktion, porstorlek, ytliga kärl och rodnad och så vidare.

Bilderna som tas med Observ520x tillsammans med förslag på behandlingsplan skickas efter utförd hudanalys.

Ordinarie pris är 500kr, men är helt utan kostnad för dig i samband med valfri ansiktsbehandling. (Du bokar hudanalysen tillsammans med din ansiktsbehandling).

Erbjudandet gäller under en introduktionstid.
Går ej att kombinera med andra erbjudanden. 

Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder allt från en klassisk behandling till den mest avancerade, medicinska och högteknologiska ansiktsbehandlingen.

Bryn & fransar

Du kan välja att separat behandla dina fransar eller bryn. Du kan även komplettera din ansiktsbehandling eller injektionsbehandling för att skapa en fin helhet.

Hydrafacial

Hydrafacial Md Elite är den senaste, mest avancerade och skonsamma tekniken inom hudföryngring där resultaten styrks genom kliniska studier.

Hårborttagning

Vi erbjuder vaxning, sugaring samt Nordlys IPL och Nålepilering med Blendmetoden för permanent hårborttagning. 

IPL & laser

Vi har valt att arbeta med Nordlys IPL från Candela Medical för hudföryngring samt Fotona Dynamis Pro för icke kirurgisk huduppstramning och korrigering av hudvävnaden.

Skinpen microneedling

Vi har valt SkinPen Microneedling därför att processen är mer kontrollerad och säker än med många andra system för Microneedling.

För din Optimala hudhälsa och Naturliga Skönhet

Om våra behandlingar

 Sens à skin är en estetisk klinik och erbjuder allt från en klassisk behandling till den mest avancerade, medicinska och högteknologiska ansiktsbehandlingen. Hos oss har du alltid möjlighet till en individanpassad ansiktsbehandling för din bästa hudvård. I alla ansiktsbehandlingar arbetar vi utefter ditt behov, dina förutsättningar och dina önskemål. Vi vill tillsammans med dig ta fram ditt vackraste jag och bidra till en frisk och hälsosam hud för en känsla av välbefinnande.

Vi har ansiktsbehandlingar och injektionsbehandlingar för din optimala hudhälsa, din naturliga skönhet och för ditt vackraste jag. Din hud är viktig, din hud har betydelse för din självuppfattning, för hur du känner dig och din hud påverkar din utstrålning som person.

Föryngring, korrigering och förbättring av din hud. För din personliga skönhet och för ditt välbefinnande. Alltid i ett skräddarsytt program för dig.

Vi tar gemensamt fram ett individuellt program utefter din unika skönhetstyp, dina önskemål och förutsättningar, när du vill vara ditt bästa jag på utsidan såsom på insidan.

Resultatinriktad, avancerad hudvård i kombination med IPL, Laser, Hydrafacial, Microneedling, Fillers, Skinboosters, Mesoterapi, Bioremodeling samt Botox .

Vi förenar kunskap om kropp, sinne och hud med kunskap om produkter och teknik med fokus på resultat och säkerhet. Dessa bitar vävs ihop med känsla för ditt bästa och ditt vackraste jag utifrån dina önskemål och dina förutsättningar.

Sens à skin, för din inre och yttre skönhet

Välkommen till Sens à skin, din estetiska klinik i hjärtat av Kungsbacka innerstad

"Tusen tack för ett fantastiskt första besök! Tryggt, seriöst och med en väldigt hög servicenivå"

Lisa L

"Otroligt skicklig på sitt jobb. Har ett seende kombinerat med etik som slår de flesta⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

Anna F

Tack!
Vi är alla så tacksamma och glada för alla fina recensioner och omdömen

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

September & Oktober

Hudanalys med Observ 520x

Observ 520x en avancerad form av hudanalysator, (polariserad kamera), som extremt enkelt ger en detaljerad bedömning av hudens hälsa och tillstånd. I de djupa hudlagren och på hudytan, ex. struktur, pigmentering, fuktbalans, oljeproduktion, porstorlek osv.

Bilderna som tas med Observ520x tillsammans med förslag på behandlingsplan skickas efter utförd hudanalys.

Ordinarie pris 500kr, men är helt utan kostnad för dig i samband med valfri ansiktsbehandling.

Erbjudandet gäller under en introduktionstid.
Går ej att kombinera med andra erbjudanden. 

Microneedling ansiktsbehandling

När du vill göra en resultatinriktad behandling vilken passar alla hudtyper. SkinPen Microneedling är perfekt då din downtime är minimal och huden blir starkare, fräschare och får en härlig lyster.

Vi förlänger vårt sommarerbjudande som var väldigt populärt och bjuder på en  extra skinbooster, värde 1000 kr,  vilken arbetas ner i huden med microneedlingpennan.  Skinboostern ger extra fukt, fasthet och glow, ännu mer resultat och en fräschare känsla. Enstaka behandling ger dig en omedelbar askungeeffekt. En kur ger dig ett mer bestående resultat.

SkinPen Microneedling är en effektiv kollagenstimulerande metod för en rad olika hudproblem och passar alla hudtyper och hudtoner under alla årets månader. Huden stimuleras med hjälp av nålar på exakt anpassat djup. Huden vill då nybilda sig, vilket resulterar i en friskare, fastare hud med spänst, ökad fukthalt och en härlig glow. SkinPen Microneedling passar även på kroppen och kan användas på många tillstånd i huden.

SkinPen är FDA godkänt för följande indikationer:

  • Minska förekomst av ärr efter acne hos vuxna från +22år.
  • Minska ärrvävnad efter genomgången kirurgi för olika typer av ärr; Hyperthrofiska ärr, Keloida ärr och Kontrakterade eller sammandragna  ärr.
  • Minska förekomst av fina linjer och rynkor på ansikte och hals.
  • Minska porstorleken på förstorade porer.
  • Behandling av pigmenteringsproblematik inklusive melasma, vitiligo och mörka fläckar.
  • Minska storleken och synligheten på Striae, röda och vita bristningar i huden, vilka kan uppstå på både män och kvinnor när huden sträcks ut av olika anledningar.

Vi rekommenderar en kur om 3 – 6 behandlingar med 2 – 4 veckors intervall.

Konsultation görs innan eller i samband med behandling.

Ansikte   45 min           2500 kr, värde 3500 kr
3 x 45 min           6500 kr, värde 9500 kr

Går ej att kombinera med andra erbjudanden.