Skinbooster Revive

En väl utförd injektionsbehandling med skinbooster gör att ditt hud ser mer fyllig, slät och genomfuktad ut. Vår prioritet är att du får en säker behandling där dina vackra drag definieras på ett fördelaktigt och naturligt sätt. Vi arbetar med skinboosters från noga utvalda kvalitetsmärken. Belotero Revive är en perfekt skinbooster för hud med ålderstecken.

Välkommen för en inledande konsultation och kommande behandling (efter 48 timmar) i våra fina lokaler i hjärtat av Kungsbacka.

I konsultation planerar vi hur din behandling ska se ut. Ofta rekommenderar vi en kombination av olika behandlingar för att nå ett naturligt och fint resultat som gradvis växer fram. Tillsammans tar vi fram ditt vackraste jag på ett säkert sätt.

 

Skinbooster Revive

Hos oss på Sens à skin i Kungsbacka använder vi noga utvalda kvalitetsprodukter. Belotero Revive är en av våra handplockade favoriter. Revive är den ultimata och prisbelönta injicerbara boostern för den mogna huden. Belotero Revive innehåller glycerol och korslänkad hyaluronsyra vilka hjälper till att reducera och förebygga linjer och rynkor.

Som en skönhetsbehandling ger Belotero Revive skinbooster din hud fin glow, ett naturligt ungdomligt och strålande utseende från insidan och ut.

För bästa resultat rekommenderar vi 2-3 behandlingar med 4 veckors intervall.

Alla har möjlighet till en frisk, sund och vacker hud – Optimal hudhälsa. En elastisk och väl genomfuktad hud ger bästa förutsättningen till att din behandling ska upplevas som lyckad. Därför rekommenderar vi i ibland att förbättra hudens kvalitet med skinboosters innan du får din volymgivande fillersbehandling. Tillsammans går olika behandlingar hand i hand.

 

Pris

Inledande konsultation 0 kr

Skinbooster – Belotero Revive
1 ml – 3500 kr
2 ml – 6000 kr

Skinboosterkur – Belotero Revive om 3 behandlingar
3 x 1 ml – 9000 kr
3 x 2 ml – 16000 kr

 

Skinbooster Revive

Inledande konsultation 48 timmar före första behandling

Indikation
Ansikte, Hals, Dekolletage, Läppar, Händer, Kropp för Fukt, Elasticitet, Fyllighet, Lyster, Torrhet, Rynkor, Trött och livlös hud, Slapp hud, Ärr, Acneärr, Blossighet, Rodnader

Vanliga reaktioner
Rodnad, Värme, Svullnad, Smärta, Klåda

Sällsynta biverkningar
Inflammation, Rodnad, Svulland, Förhårdnader (Lätt att åtgärda)

Mycket sällsynta biverkningar
Förhårdnad, Infektion, Feber, Tyndalleffekt, Ärrbildning, Svullnad som kommer och kommer

 

 

Frågor och svar

Vad är Skinbooster Revive?

Belotero Revive är den ultimata och prisbelönta injicerbara skinboostern för den mogna huden. Belotero Revive innehåller glycerol och korslänkad hyaluronsyra vilka hjälper till att reducera och förebygga linjer och rynkor. Genom injektionspunkterna transporterar vi skinboosters och dess fukt djupt ner i dermis vilket leder till att huden strams upp, får bättre elasticitet, finare struktur och jämnare hudyta.

Skinbooster återskapar hudens struktur och ger huden glöd inifrån och ut, därför passar den även ung hud som behöver hjälp med ärr, acneärr eller torrhet. Den lugnar även ner den stressade eller lättblossande huden på ett fint sätt.
Som en skönhetsbehandling ger Belotero Revive skinbooster din hud fin glow, ett naturligt ungdomligt och strålande utseende från insidan och ut.

För bästa resultat rekommenderar vi 2-3 behandlingar med 4 veckors intervall.

Vad ska du tänka på innan din skinboosterbehandling?

Du ska inte ha feber eller känna dig sjuk vid behandlingen. Inte heller ha pågående herpesinfektion eller andra infektioner i området som ska behandlas. Du får inte vara gravid eller ammande. Tänk på att inte använda läkemedel med acetylsalicylsyra, såsom Treo och Magnecyl, NSAID-preparat (Ipren, Voltaren) eller Alkohol 24 timmar före din behandling för att undvika uppkomst av blåmärken. Omega 3, fiskoljor och vitlök bör inte heller intas före din behandling. Om du äter blodförtunnande medicin, konsultera alltid din läkare innan en injektionsbehandling. Vid känd överkänslighet mot lidocain eller lokalbedövande läkemedel anpassas val av fyllnadsprodukt.

Vad ska du tänka på efter din skinboosterbehandling?
Direkt efter din behandling kan du återgå till din vardag, viss ömhet och svullnad förekommer. Blåmärken kan uppstå vid injektionsområdet samt en lättare klåda. Detta försvinner oftast efter ett par dagar, men kan ibland kvarstå i en vecka eller mer. Var noga med din handhygien, bädda rent i sängen och använd ren handduk. Tryck eller massera inte på injektionsområdet, du ska heller inte sola, träna eller bada bastu innan svullnaden har lagt sig. Sov på rygg med förhöjd huvudända på din säng dagarna efter din behandling för att undvika svullnad och att fillern flyttar på sig. Lidocain som är lokalbedövande kan göra att du är mindre känslig för smärta, värme och kyla under flera timmar efter din fillersbehandling.
Vilka risker finns vid skinboosterbehandling?

Vanliga Reaktioner
I samband med injektion är rodnad, svullnad, ömhet, värme, blåmärken och klåda vi injektionstället normala reaktioner. De är milda till måttliga och avtar inom 2 – 3 dagar beroende på område, mängd och produkt. Vissa individer är mer reaktiva och en lätt ömhet kan kvarstå 1 – 2 veckor eller längre.

Sällsynta Biverkningar
Inflammation såsom rodnad, svullnad och förhårdnader (skleros) vid injektionsstället som uppstår dagar, veckor eller månader efter behandling. Vanligtvis avtar symtomen inom 1-2 veckor. Ojämnheter och små knölar kan uppstå i enstaka fall och är oftast lätt att åtgärda.

Mycket Sällsynta Biverkningar
Skleros (förhårdnad), infektion, feber, och en gråaktig missfärgning (tyndalleffekt) vid injektionsstället. Detta kan uppstå veckor eller månader efter behandlingen och kan kvarstå i flera månader men avtar vanligen med tiden. Upplever du tecken på infektion bör du kontakta din behandlare. Läkarkontakt kan behövas för antibiotikabehandling och borttagning av fillers. Vid extremt sällsynta fall kan sårskorpa bildas på huden och resultera i ytlig ärrbildning. Det finns dokumenterade fall av proppar och blindhet efter att viktiga kärl har täppts igen.

Behandlingsrelaterade Reaktioner
Svullnad som kommer och går. Kan bero på överfyllnad eller att kroppen binder olika mycket vätska. 

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health – Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

Januari & Februari

Vinterlyx

Lyxiga 90 min – En stund för hela dig
Din behandling inleds med en ljuvligt avkopplande ryggmassage och fotinpackning. Du får sedan en välgörande ansiktsbehandling med fokus på portömning eller massage. Din behandling avslutas därefter med hand, fot eller skalpmassage.

Ryggmassage – Rengöring – Hudanalys – Peeling i ånga – Portömning – AHA –
Ansiktsmassage – Specialmask – Fotinpackning – Hand / fot / skalpmassage – Avslutande produkt

90 min 1500 kr

Tips!

När du köper en kur om 3 valfria ansiktsbehandlingar så bjuder vi på en Hudanalys med Observ 520x hudskanning.

Värde 500 kr.

Ditt ansikte fotograferas i flera ljus och olika strukturer i huden ses. Det är spännande att se vad som försiggår under ytan på din hud och den förbättring som sker över tid, efter behandling och med anpassad och resultatinriktad hudvård.