Profhilo

Profhilo – Bioremodeling är unik i sitt slag för att forma din hud, ge spänst, fukt och lyster. Din hud återskapas i hela sin struktur. Säkra och naturliga resultat ses genom ett fåtal injektionspunkter, litet antal behandlingar och minimalt med obehag.

Profhilo – Bioremodeling

Profhilo är en innovativ, prisbelönt injicerbar anti-ageing produkt vilken stimulerar din huds bildande av kollagen, hudceller och underhudsfett. Profhilo passar på alla områden men ansikte och hals är vanligast. Hudens naturliga fukthalt ökar, din hud omformas och stramas upp. Huden får en ökad fyllighet och styrka samt känslighet och rodnad minskar. Din hud ser mer hälsosam ut, får en fantastisk mjukhet och lyster, den glow som du så gärna önskar. Behandling med Profhilo kompletterar andra behandlingar såsom fillers och botox perfekt.

De vanligaste indikationerna är

  • Ansikte
  • Hals
  • Dekolletage
  • Händer
  • Ärr
  • Akneärr

Priser

Profhilo
Ansikte 2 ml – 3500 kr
Kur om 2 behandlingar à 2 ml – 6300 kr
Ansikte & Hals 4 ml – 6000 kr
Kur om 2 behandlingar à 4 ml – 11000 kr

Frågor och svar

Vilka risker finns vid Profhilo?

Vanliga Reaktioner
Smärta, svullnad, rodnad, blåmärken

Ovanliga Biverkningar
Infektion, feber, allergisk reaktion

Vad är Profhilo?

Profhilo innehåller en ren, lågmolekylär hyaluronsyra som är stabiliserad genom upphettning och nerkylning, helt utan kemiska tillsatser. Produkten är biokompatibel, fördelas fint i huden utan risk för klumpar genom ett säkert system och injektionsteknik.

Profhilo är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivåer av hyaluronsyra. Områden som tidigare har varit svårbehandlade, såsom hals, dekolletage, händer, knän, och armar behandlas enkelt förutom ansikte. På kroppen behövs ofta en större mängd produkt än vad som krävs i ansiktet.
Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan. Profhilo från Italienska IBSA är en innovativ, designad produkt och var vinnare av årets injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016.

Vad kan Profhilo göra för mig?
Profhilo återskapar förlorad vävnad kring tex kind och käke. Din hud återuppbyggs och stramas upp på ett naturligt, unikt och nyskapande sätt utan att förändra ditt utseende.
Hur många behandlingar behöver jag göra?
Redan efter 2 behandlingar börjar effekten synas. Vi rekommenderar ofta en kur om 3 behandlingar med 1 månads intervall för optimalt resultat. Underhållsbehandling var 4-6 månader.
Vad är skillnaden mellan Profhilo och Fillers?
Profhio är uppbyggt av hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra i injicerbara produkter och ger långvarig effekt utan tillsats av korslänkande substanser. Den är borta ur kroppen på 28 dagar trots det har du maximal effekt av din behandling efter 5 – 6 månader. Fillers är uppbyggda på korslänkad hyaluronsyra vilket gör att den stannar längre i kroppen. Syftet med fillers är att öka volymen och lyfta upp vävnaden. Profhilo stimulerar kroppens egna produktion av olika celler för en frisk och vacker hud. Därför kan de båda behandlingarna med fördel kombineras.

”Tack snälla Lotta, jag känner mig alltid väl omhändertagen när jag är hos dig. Min hy blev fantastisk.”

Sara J

”Jag blev så otroligt nöjd efter att ha fått Restylane hos er. Jag känner mig tio år yngre.”

Kristina S

Tack!
Vi är alla så tacksamma och glada för alla fina recensioner och omdömen

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

Lyxiga 90 min – En stund för hela dig

Din behandling inleds med en ljuvligt avkopplande ryggmassage och fotinpackning. Du får sedan en välgörande ansiktsbehandling med fokus på portömning eller massage. Din behandling avslutas därefter med hand, fot eller skalpmassage.

Ryggmassage – Rengöring –  Hudanalys – Peeling i ånga – Portömning – AHA –

Ansiktsmassage – Specialmask – Fotinpackning – Hand / fot / skalpmassage – Avslutande produkt

90 min  1500 kr
Värde 1900 kr

Går ej att kombinera med andra erbjudanden

Blogg