Profhilo

Profhilo – Bioremodeling är unik i sitt slag för att forma din hud, ge spänst, fukt och lyster. Din hud återskapas i hela sin struktur. Säkra och naturliga resultat ses genom ett fåtal injektionspunkter, litet antal behandlingar och minimalt med obehag.

Vi välkomnar den nya lagen gällande estetiska injektionsbehandlingar. Inför din första estetiska injektionsbehandling måste du komma på ett konsultationsbesök senast 48 timmar innan din behandling, samt när det är om än 6 månader sedan sist. Besöket sker på Sens à skins fina klinik, tillgängligt belägen i hjärtat i Kungsbacka eller via videosamtal.

Profhilo – Bioremodeling

Profhilo är en innovativ, prisbelönt injicerbar anti-ageing produkt vilken stimulerar din huds bildande av kollagen, hudceller och underhudsfett.  Hudens naturliga fukthalt ökar, din hud omformas och stramas upp. Huden får en ökad fyllighet och styrka samt känslighet, inflammation och rodnad minskar. Din hud ser mer hälsosam ut, får en fantastisk mjukhet och lyster, den glow som du så gärna önskar.

Profhilo passar på alla områden men ansikte och hals är vanligast. Behandling med Profhilo kompletterar andra behandlingar såsom fillers och botox perfekt. För hals och dekolletage kombinerar vi gärna Radiesse med Profhilo för spänst, kontur, mjukhet och fukt. 

De vanligaste indikationerna är

 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer
 • Ärr
 • Akneärr

Priser

Profhilo
Ansikte 2 ml – 3500 kr
Kur om 2 behandlingar à 2 ml – 6500 kr
Ansikte & Hals 4 ml – 6000 kr
Kur om 2 behandlingar à 4 ml – 11500 kr

Vad är Profhilo?

Profhilo innehåller en ren, lågmolekylär hyaluronsyra som är stabiliserad genom upphettning och nerkylning, helt utan kemiska tillsatser. Produkten är biokompatibel, fördelas fint i huden utan risk för klumpar genom ett säkert system och injektionsteknik.

Profhilo är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivåer av hyaluronsyra. Områden som tidigare har varit svårbehandlade, såsom hals, dekolletage, händer, knän, och armar behandlas enkelt förutom ansikte. På kroppen behövs ofta en större mängd produkt än vad som krävs i ansiktet.
Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan. Profhilo från Italienska IBSA är en innovativ, designad produkt och var vinnare av årets injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016.

Vad kan Profhilo göra för mig?
Profhilo återskapar förlorad vävnad kring tex kind och käke. Din hud återuppbyggs och stramas upp på ett naturligt, unikt och nyskapande sätt utan att förändra ditt utseende.
Hur många behandlingar behöver jag göra?
Redan efter 2 behandlingar börjar effekten synas. Vi rekommenderar ofta en kur om 3 behandlingar med 1 månads intervall för optimalt resultat. Underhållsbehandling var 4-6 månader.
Vad är skillnaden mellan Profhilo och Fillers?
Profhio är uppbyggt av hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra i injicerbara produkter och ger långvarig effekt utan tillsats av korslänkande substanser. Den är borta ur kroppen på 28 dagar trots det har du maximal effekt av din behandling efter 5 – 6 månader. Fillers är uppbyggda på korslänkad hyaluronsyra vilket gör att den stannar längre i kroppen. Syftet med fillers är att öka volymen och lyfta upp vävnaden. Profhilo stimulerar kroppens egna produktion av olika celler för en frisk och vacker hud. Därför kan de båda behandlingarna med fördel kombineras.
Vilka risker finns vid Profhilo?

Vanliga Reaktioner
Smärta, svullnad, rodnad, blåmärken

Ovanliga Biverkningar
Infektion, feber, allergisk reaktion

"Tusen tack för ett fantastiskt första besök! Tryggt, seriöst och med en väldigt hög servicenivå"

Lisa L

"Otroligt skicklig på sitt jobb. Har ett seende kombinerat med etik som slår de flesta⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

Anna F

Tack!
Vi är alla så tacksamma och glada för alla fina recensioner och omdömen

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

September & Oktober

Hudanalys med Observ 520x

Observ 520x en avancerad form av hudanalysator, (polariserad kamera), som extremt enkelt ger en detaljerad bedömning av hudens hälsa och tillstånd. I de djupa hudlagren och på hudytan, ex. struktur, pigmentering, fuktbalans, oljeproduktion, porstorlek osv.

Bilderna som tas med Observ520x tillsammans med förslag på behandlingsplan skickas efter utförd hudanalys.

Ordinarie pris 500kr, men är helt utan kostnad för dig i samband med valfri ansiktsbehandling.

Erbjudandet gäller under en introduktionstid.
Går ej att kombinera med andra erbjudanden. 

Microneedling ansiktsbehandling

När du vill göra en resultatinriktad behandling vilken passar alla hudtyper. SkinPen Microneedling är perfekt då din downtime är minimal och huden blir starkare, fräschare och får en härlig lyster.

Vi förlänger vårt sommarerbjudande som var väldigt populärt och bjuder på en  extra skinbooster, värde 1000 kr,  vilken arbetas ner i huden med microneedlingpennan.  Skinboostern ger extra fukt, fasthet och glow, ännu mer resultat och en fräschare känsla. Enstaka behandling ger dig en omedelbar askungeeffekt. En kur ger dig ett mer bestående resultat.

SkinPen Microneedling är en effektiv kollagenstimulerande metod för en rad olika hudproblem och passar alla hudtyper och hudtoner under alla årets månader. Huden stimuleras med hjälp av nålar på exakt anpassat djup. Huden vill då nybilda sig, vilket resulterar i en friskare, fastare hud med spänst, ökad fukthalt och en härlig glow. SkinPen Microneedling passar även på kroppen och kan användas på många tillstånd i huden.

SkinPen är FDA godkänt för följande indikationer:

 • Minska förekomst av ärr efter acne hos vuxna från +22år.
 • Minska ärrvävnad efter genomgången kirurgi för olika typer av ärr; Hyperthrofiska ärr, Keloida ärr och Kontrakterade eller sammandragna  ärr.
 • Minska förekomst av fina linjer och rynkor på ansikte och hals.
 • Minska porstorleken på förstorade porer.
 • Behandling av pigmenteringsproblematik inklusive melasma, vitiligo och mörka fläckar.
 • Minska storleken och synligheten på Striae, röda och vita bristningar i huden, vilka kan uppstå på både män och kvinnor när huden sträcks ut av olika anledningar.

Vi rekommenderar en kur om 3 – 6 behandlingar med 2 – 4 veckors intervall.

Konsultation görs innan eller i samband med behandling.

Ansikte   45 min           2500 kr, värde 3500 kr
3 x 45 min           6500 kr, värde 9500 kr

Går ej att kombinera med andra erbjudanden.