Mesoterapi

Bästa sättet att motverka hudens åldrande är alltid att förebygga.
Sol, skärm, stress och rökning är hudens största fiender. Därför är det en fördel att börja tidigt med hudvårdande estetiska injektionsbehandlingar, kanske redan i 20 års åldern om huden är torr och känslig. Det är aldrig heller för sent att börja ta hand om sin hud och förbättra redan uppkomna förändringar.

Mesoterapi – Förebygger ålderstecken

Redan vid första behandlingen märks skillnad; fina linjer och rynkor reduceras, hudtonen jämnas ut, pigmentering ljusnar och huden återfuktas på djupet samt får ökad spänst och lyster. Mesoterapi passar perfekt när din hud känns trött, livlös och är fuktfattig.

Att bidra till din huds hälsa är vårt störst uppdrag på Sens à skin. Alla kan ha en frisk och vacker hud. Det finns många vägar dit och en grupp av behandlingar är Mesoterapi. Mesoterapi är den perfekta starten på estetiska injektionsbehandlingar vid sidan av Skinboosters och Profhilo, vilka innehåller på olika sätt stabiliserad Hyaluronsyra.

Priser

Micro gold, botox i HA  3000 kr – 5000 kr
”För din hud”

Mesoterapi
3 ml – 2200 kr
5 ml – 2500 kr

Kur om 3 x 3 ml 5600 kr – 5900 kr

Sunekos Ögon + 1 Område
3,5 ml – 2500 kr
kur om 2 x 3,5 ml – 4200 kr

Hairfiller
1 ml – 5 ml – 2500 kr
kur om 4 x 1 – 5 ml – 8400 kr

Radiesse, Kollagenstimulerande
1,5 ml – 6600 kr
3 ml – 12200 kr

Profhilo
Ansikte 2 ml – 3500 kr
Kur om 2 behandlingar à 2 ml – 6300 kr
Ansikte & Hals 4 ml – 6000 kr
Kur om 2 behandlingar à 4 ml – 11000 kr

Frågor och svar

Vad är Mesoterapi?
Mesoterapi är en mycket ytlig estetisk injektionsbehandling som tillför huden en cocktail av vitaliserande näringsämnen såsom hyaluronsyra, vitaminer, mineraler och antioxidanter. Dessa bidrar till vad din hy behöver för att hålla sig spänstig, frisk och vacker med en hälsosam lyster.
När passar Mesoterapi?

Behandlingen är utmärkt före och efter sommarens och vinterns olika påfrestningar. Värme, sol, vind, kyla, temperaturväxlingar och torr luft belastar din hud och är bidragande orsaker till inflammation och tidigt åldrande vilket effektivt går att motverka.

Vi rekommenderar Mesoterapi för ansikte, hals, dekolletage, ögon och händer. Det är även möjligt att behandla slapp hud på mage, överarmar, armbågar, knän och lår.

För bästa resultat rekommenderar Sens à skin en passande Dermabrasion ansiktsbehandling före din Mesoterapibehandling. Anledningen är att få bort döda hudceller vilket effektivt ökar upptaget av de vitaliserande ingredienserna. Rekommenderad behandling är då Hydrafacial phformula Touch eller PRX-T33.

Din Mesoterapibehandling består av många små injektionspunkter med en tunn nål i det översta hudlagret. Genom mycket ytliga stick tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden vilken stimulerar cellförnyelsen. Du ser små, små bubblor i huden vilka oftast lägger sig på någon dag. Ämnena tas upp i hudens alla tre lager och förutom att återfukta, förebygga och återställa, förbättras även hudens struktur och kvalitet. Du får ett omedelbart resultat men det slutgiltiga resultatet kommer efter ett par veckor. För bästa resultat rekommenderar vi 3 behandlingar med 2 veckors intervall och underhållsbehandling 3 eller 4 gånger per år.

Med denna injektionsteknik kan man transportera aktiva substanser förbi hudens barriär vilken de flesta kosmetiska produkter inte tränger igenom. Redan själva processen med stickande är bra för hudens ombyggnad, och lämpliga kombinationer av aktiva ingredienser möjliggör enastående resultat på kort tid.

Vill du inte ha en estetisk injektionsbehandling så passar det även att arbeta in den aktiva coctailen i en Microneedling behandling eller i en Microgoldbehandling. Då riskerar du inte heller uppkomst av blåmärken.

Huden vitaliseras och blir friskare samt får en naturlig fuktighet, lyft och spänst. Man kan även behandla övriga delar av kroppen och även celluliter. Din behandling skräddarsys efter din unika hud
Mesoterapin ger särskilt goda resultat hos personer med fuktfattig, lättirriterad och fnasig hud samt mogen hud som förlorat sin spänst. Med denna metod kan man förbättra hudens tillstånd på ett icke-kirurgiskt sätt. Önskar du sedan behandlas med fillers eller Botox så har du ett bättre utgångsläge för ett snyggt, naturligt resultat utan att riskera överfyllning.

Hur lång tid är en behandling?
30 – 60 minuter
Hur många behandlingar behövs?
Tre behandlingar för att få full effekt: en behandling varannan vecka.
Underhållsbehandling för att bibehålla effekten en gång var tredje månad.
Microgold, botox i hyaluronsyra varar ofta 3 – 4 månader.
Vilka reaktioner och risker finns det med Mesoterapi?

Smärta under injektionen – lokalbedövande kräm kan appliceras 1 timme före
Rodnad, svullnad några timmar eller någon dag
Blåmärken, hematom

Vanliga Reaktioner
Smärta, svullnad, rodnad, blåmärken

Ovanliga Biverkningar

Infektion, feber, allergisk reaktion

Finns det några kontraindikationer?

Allergi
Graviditet, amning
Diabetes
Inflammation i huden, herpes
Hud som dåligt tolererar injektioner (hud med sköra kapillärer, risken för fibros)
Cancer
Användning av antikoagulantia

”Tack snälla Lotta, jag känner mig alltid väl omhändertagen när jag är hos dig. Min hy blev fantastisk.”

Sara J

”Jag blev så otroligt nöjd efter att ha fått Restylane hos er. Jag känner mig tio år yngre.”

Kristina S

Tack!
Vi är alla så tacksamma och glada för alla fina recensioner och omdömen

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

Lyxiga 90 min – En stund för hela dig

Din behandling inleds med en ljuvligt avkopplande ryggmassage och fotinpackning. Du får sedan en välgörande ansiktsbehandling med fokus på portömning eller massage. Din behandling avslutas därefter med hand, fot eller skalpmassage.

Ryggmassage – Rengöring –  Hudanalys – Peeling i ånga – Portömning – AHA –

Ansiktsmassage – Specialmask – Fotinpackning – Hand / fot / skalpmassage – Avslutande produkt

90 min  1500 kr
Värde 1900 kr

Går ej att kombinera med andra erbjudanden

Blogg