Kollagenstimulerande behandling

Kollagenstimulerande injektionsbehandlingar är injicerbar behandling som förbättrar hudens struktur, spänst och elasticitet. Proteinet kollagen (även Elastin) som finns i huden minskar naturligt i huden redan från 18 års ålder. Huden förstörs ytterligare under faktorer såsom stress, föroreningar och sjukdom. Även UV ljus, värmestrålning och blått ljus bidrar till en åldrad hud. Det är alltid bättre att förebygga ålderstecken, men möjligheter att reparera och återskapa en mer ungdomlig hy är goda.

Kollagenstimulerande & hudförbättrande injektionsbehandlingar

Korslänkad hyaluronsyra som finns i Skinboosters återställer fuktbalansen i djupet och hudens elasticitet, spänst, struktur och lyster förbättras. Huden känns fylligare och får en ökad motståndskraft.

Mineraler såsom Kalcium- och fosfatjoner hittar vi i Radiesse. De stimulerar fibroblasterna i huden för en fastare, slätare och mer elastisk hud. En hybrid av Hyaluronsyrakedjor finns i Profhilo vilken stimulerar hudens stamceller så att huden återskapar sig – BioRemodeling.

Priser

Micro gold, botox i HA  3000 kr – 5000 kr
”För din hud”

Mesoterapi
3 ml – 2200 kr
5 ml – 2500 kr

Kur om 3 x 3 ml 5600 kr – 5900 kr

Sunekos Ögon + 1 Område
3,5 ml – 2200 kr
kur om  2 x 3,5 ml – 4200 kr

Hairfiller
1 ml – 5 ml – 2500 kr
kur om 4 x 1 – 5 ml – 8400 kr

Radiesse, Kollagenstimulerande
1,5 ml – 6600 kr
3 ml – 12200 kr

Profhilo
Ansikte 2 ml – 3500 kr
Kur om 2 behandlingar à 2 ml – 6300 kr
Ansikte & Hals 4 ml – 6000 kr
Kur om 2 behandlingar à 4 ml – 11000 kr

Frågor och svar

Vad är Skinboosters?
Skinboosters är vanligen tunna geléliknande substanser där hyaluronsyra är korslänkad för att kunna stanna kvar en längre tid i huden. Den fungerar som en inmonterad fuktighetsmask och förbättrar hudens kvalitet på olika sätt för en jämnare och mer ungdomlig hud. Skinbooster baserad på Hyaluronsyra passar i ansikte, läppar, hals, dekolletage, händer och som behandling för ärr.
Vad är Mesoterapi?
Vissa Skinboosters är anpassade för Mesoterapi, till exempel SKINKOE och olika typer av Hairfiller hårbottenbehandlingar. Egentligen betyder Mesoterapi att huden injiceras med olika substanser. Här menar vi att ett flytande serum anpassat för injektion under huden placeras precis under hudytan för att kunna skapa hudförbättring och hudföryngring eller i vissa fall förbättra hårtillväxt och hårkvalitet.
Vad är Radiesse?
Radiesse späds ut med sterilt vatten eller koksalt och Lidocain för en kollagenstimulerande behandling. Radiesse innehåller kalcium- och fosfatjoner vilka stimulerar fibroblasterna i huden. Behandlingen ökar mängden av kollagen (typ 1) och elastin vilket stramar upp din hud på ett effektivt sätt. Full effekt syns efter 6 – 9 månader då kollagenproduktionen tar från 3 månader att komma i gång. Radiesse passar utmärkt i underansikte, käklinje, hals, dekolletage, överarmar och händer.
Vad är Profhilo?
Profhilo arbetar på hudens stamceller, stimulerar hudens bildande av kollagen, hudceller och underhudsfett. Hudens naturliga fukthalt ökar, din hud omformas, stramas upp, får en fantastisk mjukhet och lyster. Produkten försvinner inom 28 dagar och endast cellaktiviten fortgår. Maximalt resultat ses inom 4 – 6 månader.

Områden som tidigare har varit svårbehandlade, såsom hals, dekolletage, händer, knän, och armar behandlas enkelt förutom ansikte. På kroppen behövs ofta en större mängd produkt än vad som krävs i ansiktet, därför finns Profhilo Body.

Vad är Sunekos?
I Sunekos unika serie för Mesoterapi, finns förutom vår populära ögonbehandling anpassade produkter för att strama upp huden på mage, överarmar och lår. Sunekos innehåller icke stabiliserad hyaluronsyra, unika komplex av aminosyror, vitaminer och minieraler samt tillväxtfaktorer. På Händer och i kinder som förlorat fyllighet använder vi oss av en volymskapande gel för att sedan lägga Sunekos olika serum mycket ytligt.
Vad är hairfillers?
Hairfiller är Mesoterapi för hårbottensproblem, för tjockare hår eller för att stimulera hårets tillväxt. Det bidrar till förbättrad hårkvalitet och förhindrar eller motverkar förtidigt håravfall då hårstråt stannar kvar i hårsäcken en längre tid. Hairfiller innehåller hyaluronsyra, aminosyror eller peptidkomplex med olika former av tillväxtfaktorer. Vissa hairfillers kan ha ett innehåll vitaminer och mineraler. Hos oss på Sens À Skin använder vi Hairfiller från Dr. CYJ och från Haircare-Revitacare allt efter ditt behov.

”Tack snälla Lotta, jag känner mig alltid väl omhändertagen när jag är hos dig. Min hy blev fantastisk.”

Sara J

”Jag blev så otroligt nöjd efter att ha fått Restylane hos er. Jag känner mig tio år yngre.”

Kristina S

Tack!
Vi är alla så tacksamma och glada för alla fina recensioner och omdömen

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

Lyxiga 90 min – En stund för hela dig

Din behandling inleds med en ljuvligt avkopplande ryggmassage och fotinpackning. Du får sedan en välgörande ansiktsbehandling med fokus på portömning eller massage. Din behandling avslutas därefter med hand, fot eller skalpmassage.

Ryggmassage – Rengöring –  Hudanalys – Peeling i ånga – Portömning – AHA –

Ansiktsmassage – Specialmask – Fotinpackning – Hand / fot / skalpmassage – Avslutande produkt

90 min  1500 kr
Värde 1900 kr

Går ej att kombinera med andra erbjudanden

Blogg