Hudförbättrande injektionsbehandling

Hudförbättrande injektionsbehandling är injicerbar behandling som förbättrar hudens struktur, spänst och elasticitet, även hårbotten kan behandlas för bättre hårkvalitet. Proteinet kollagen (även Elastin) som finns i huden minskar naturligt i huden redan från 18 års ålder. Huden förstörs ytterligare under faktorer såsom stress, föroreningar och sjukdom. Även UV ljus, värmestrålning och blått ljus bidrar till en åldrad hud. Det är alltid bättre att förebygga ålderstecken, men möjligheter att reparera och återskapa en mer ungdomlig hy är goda.

Vi välkomnar den nya lagen gällande estetiska injektionsbehandlingar. Inför din första estetiska injektionsbehandling måste du komma på ett konsultationsbesök senast 48 timmar innan din behandling, samt när det är om än 6 månader sedan sist. Din injektionsbehandling sker på Sens à skins fina klinik, tillgängligt belägen i hjärtat i Kungsbacka innerstad.

Kollagenstimulerande & hudförbättrande injektionsbehandlingar

Med hudförbättrande injektionsbehandlingar kan vi återställa hudens funktioner och motarbeta åldrandet som sker genom livet. Vi kan även förebygga att huden bryts ner och på så vis  bibehålla en ungdomlig hud genom olika typer av behandlingar.

Korslänkad hyaluronsyra som finns i Skinboosters återställer fuktbalansen i djupet och hudens elasticitet, spänst, struktur och lyster förbättras. Huden känns fylligare och får en ökad motståndskraft.

Mineraler såsom Kalcium- och fosfatjoner hittar vi i Radiesse. De stimulerar fibroblasterna i huden för en fastare, slätare och mer elastisk hud. En hybrid av Hyaluronsyrakedjor finns i Profhilo vilken stimulerar hudens stamceller så att huden återskapar sig – BioRemodeling.

Mesoterapi är ett samlingsnamn för ytliga injektioner i huden. Vissa Skinboosters är anpassade för Mesoterapi, till exempel SKINKOE eller olika typer av Hairfillers eller hårbottenbehandlingar vilka förbättrar hårets kvalitet. Egentligen betyder Mesoterapi att huden injiceras med olika substanser. Här menar vi att ett flytande serum anpassat för injektion under huden placeras precis under hudytan för att kunna skapa hudförbättring och hudföryngring eller i vissa fall förbättra hårtillväxt och hårkvalitet.

Priser

Micro gold, botox i HA  3000 kr – 5000 kr
”För din hud”

Mesoterapi
3 ml – 2200 kr
5 ml – 2500 kr

Kur om 3 x 3 ml 5600 kr – 5900 kr

Sunekos Performa Ögon + 1 Område
3,5 ml – 2500 kr
kur om  2 x 3,5 ml – 4200 kr

Hairfiller
1 ml – 5 ml – 2500 kr
kur om 4 x 1 – 5 ml – 8400 kr

Radiesse, Kollagenstimulerande
1,5 ml – 6600 kr
3 ml – 12200 kr

Flytande trådlyft – Ultra V PDO
4 ml – 6500 kr

Profhilo
Ansikte 2 ml – 3500 kr
Kur om 2 behandlingar à 2 ml – 6300 kr
Ansikte & Hals 4 ml – 6000 kr
Kur om 2 behandlingar à 4 ml – 11000 kr

Molderm Glow & Glow+
Introduktionspris:
Ansikte 2 ml – 3500 kr
Kur om 2 behandlingar à 2 ml – 6300 kr
Ansikte & Hals 4 ml – 6000 kr
Kur om 2 behandlingar à 4 ml – 11000 kr

 

Frågor och svar

Vad är Skinboosters?
Skinboosters är vanligen tunna geléliknande substanser där hyaluronsyra är korslänkad för att kunna stanna kvar en längre tid i huden. Den fungerar som en inmonterad fuktighetsmask och förbättrar hudens kvalitet på olika sätt för en jämnare och mer ungdomlig hud. Skinbooster baserad på Hyaluronsyra passar i ansikte, läppar, hals, dekolletage, händer och som behandling för ärr.
Vad är Mesoterapi?
Vissa Skinboosters är anpassade för Mesoterapi, till exempel SKINKOE och olika typer av Hairfiller hårbottenbehandlingar. Egentligen betyder Mesoterapi att huden injiceras med olika substanser. Här menar vi att ett flytande serum anpassat för injektion under huden placeras precis under hudytan för att kunna skapa hudförbättring och hudföryngring eller i vissa fall förbättra hårtillväxt och hårkvalitet.
Vad är Radiesse?
Radiesse späds ut med sterilt vatten eller koksalt och Lidocain för en kollagenstimulerande behandling. Radiesse innehåller kalcium- och fosfatjoner vilka stimulerar fibroblasterna i huden. Behandlingen ökar mängden av kollagen (typ 1) och elastin vilket stramar upp din hud på ett effektivt sätt. Full effekt syns efter 6 – 9 månader då kollagenproduktionen tar från 3 månader att komma i gång. Radiesse passar utmärkt i underansikte, käklinje, hals, dekolletage, överarmar och händer.
Vad är Profhilo?
Profhilo arbetar på hudens stamceller, stimulerar hudens bildande av kollagen, hudceller och underhudsfett. Hudens naturliga fukthalt ökar, din hud omformas, stramas upp, får en fantastisk mjukhet och lyster. Produkten försvinner inom 28 dagar och endast cellaktiviten fortgår. Maximalt resultat ses inom 4 – 6 månader.

Områden som tidigare har varit svårbehandlade, såsom hals, dekolletage, händer, knän, och armar behandlas enkelt förutom ansikte. På kroppen behövs ofta en större mängd produkt än vad som krävs i ansiktet, därför finns Profhilo Body.

Vad är Sunekos?
I Sunekos unika serie för Mesoterapi, finns förutom vår populära ögonbehandling anpassade produkter för att strama upp huden på mage, överarmar och lår. Sunekos innehåller icke stabiliserad hyaluronsyra, unika komplex av aminosyror, vitaminer och minieraler samt tillväxtfaktorer. På Händer och i kinder som förlorat fyllighet använder vi oss av en volymskapande gel för att sedan lägga Sunekos olika serum mycket ytligt.
Vad är hairfillers?
Hairfiller är Mesoterapi för hårbottensproblem, för tjockare hår eller för att stimulera hårets tillväxt. Det bidrar till förbättrad hårkvalitet och förhindrar eller motverkar förtidigt håravfall då hårstråt stannar kvar i hårsäcken en längre tid. Hairfiller innehåller hyaluronsyra, aminosyror eller peptidkomplex med olika former av tillväxtfaktorer. Vissa hairfillers kan ha ett innehåll vitaminer och mineraler. Hos oss på Sens À Skin använder vi Hairfiller från Dr. CYJ och från Haircare-Revitacare allt efter ditt behov.

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.

Månadens behandling

November & December

Sens à Lugnt och Skönt

Rofylld massage av ansikte, dekolletage och axlar i en härligt aromatisk massagekräm. Behandlingen inleds med rengöring och en lättare peeling som masseras in under några minuter. Vi avslutar med en dagkräm och tonad makeup om du vill.

Rengöring - Peeling - Massage - Avslutande Produkter

Massage lindrar spända käkar, nacke och axlar. Massage är djupt avslappnande, syresätter hjärnan för klarare tankar, minskar ofta spänningshuvudvärk och mjukar upp stela muskler.

45 min - 900 kr 

Deluxe Hydrafacial

Djuprengörande anti-age Ansiktsbehandling, med Booster för dig med behov av hudföryngring. En extra boost av anpassat superserum designat för att effektivt behandla problem såsom fina linjer, hudton och textur. LED ljusterapi stimulerar, lugnar och hjälper till att bilda nytt kollagen.

Behandlingen ger en känsla av klarhet, renhet och fräschör. Din hud får en fantastisk fuktmättad lyster med ökad spänst.

Rengöring – Exfoliering – Vakuumsugning/Portömning – Djup Återfuktning – Booster – LED ljus – Avslutande Produkt – SPF

Vi rekommenderar Kur om 3–6 behandlingar med 2–4 veckors intervall eller som enstaka behandling.

45 min - 1999 kr Ord: 2300 kr

Nimue Smart Resurfacer

En ansikte,hals & decolletagebehandling för dig som vill uppnå glow och arbeta på en ojämn hudstruktur, fina linjer & rynkor, stora porer eller torr&narig hud.

Hudanalys - Rengöring - Enzympeeling - Smart resurfacer peel - CR super fluid - Avslutande produkt

45 min - Nu: 1200 kr Ord: 1500 kr

Kur 3 x 45 min - 3300 kr

Går ej att kombinera med andra erbjudanden.