Hudvårdsprodukter – Våra hudvårdsmärken

Publicerad: 2022-11-02
Kategori: Information

Estetisk hudvård – Sens à Skin

Huden känns och får oss att känna på olika sätt, beröring, känsel, upplevelse, utseende. Hos oss finns utvalda hudvårdsprodukter och ansiktsbehandlingar. De hudvårdsserier vi har valt ut är handplockade för att få önskvärda resultat på din hud i alla skeden i livet. Vi har som mål att främja en frisk, mjuk, len, välmående och hälsosam hud hos dig oberoende av ålder, kön, hudtyp eller hudton. God hudhälsa påverkar ditt välbefinnande på ett betydande sätt och kan bidra till en ökad livskvalitet. Våra hudvårdsserier täcker spannet från helt naturlig hudvård till kraftfull högteknologisk hudvård av medicinsk kvalitet. 

Din dagliga hudvårdsrutin och din ansiktsbehandling på klinik samarbetar. Samarbetet ka se olika ut beroende på dina preferenser, förutsättningar och önskemål. Fokus kan ligga på hudvårdsrutin i hemmet eller klinikbehandling för att uppnå ditt optimala resultat, din bästa hudhälsa för din vackraste och mest strålande hud.

Föredrar du att komma på klinikbehandlingar regelbundet eller i perioder passar Nimue, pHformula eller DrK Dermal Health Care bra. Vill du fokusera på behandling i hemmet, rekommenderar vi Zo Skin Health eller Rebiome.  Våra hudvårdsserier och behandlingar godkända för medicinska, estetiska kliniker är Zo Skin Health och pHformla MD.

Colorescience Makeup med solskydd kompletterar din hudvård genom att skydda mot synligt ljus från sol och artificiella källor. I produkterna används 100% rena och naturliga mineraler, antioxidanter och växter för att skydda din hud mot skador.

Läs mer om våra huvårdsmärken

Nimue

Nimue Skin Technology är vår första serie, sedan Lilla Klinikens start 2007. Nimue Skin Technology’s Specialiserade ansiktsbehandlingar behandlar effektivt tecken på skador i huden, i dess barriär, och skapar en välmående hud genom aktiv hudföryngring. Nimue grundades 1994, är känt för sina innovativa formula, noggrant utvalda ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem. Produkterna i ansiktsbehandling och för hemmabruk innehåller aktiva ingredienser utvunna från naturliga bio-teknologiska källor för effektiv behandling, bibehållande av – och återställande till normal hud. Nimues unika AHA trippelkombination behandlar effektivt solskador, hyperpigmentering och acne samt bidrar till hudföryngring med maximal effekt och minimal irritation. Nimue arbetar med noga valda koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, anti-oxidanter, phytoceutikala (örtextrakt) ingredienser av högsta kvalitet. Peptider och kraftfulla ingredienser levereras under hudytan där de behövs mest för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende. 

Nimue ansiktsbehandling

Din Nimue ansiktsbehandling anpassas för just din huds behov. Du kan få just det du behöver allt från en djuprengörande portömning eller en klassisk ansiktsbehandling komplett med enzympeeling i ånga, portömning, massage och mask. För extra lyster och aktiv hudföryngring i huden kompletterar vi ofta med olika former av AHA. Nimue har även Resurfacingbehandlingar vilka arbetar på att stimulera hudens förnyelse.

Vi individanpassar din ansiktsbehandling ytterligare genom att kombinera syror med superfluids, innehållande tex retinol, prebiotika eller c vitamin.

Phformula

pHformula och pHformula MD. pHformulas Skin Resurfacing teknik är baserad på den regenerativa medicinens teknologi, vars koncept är att skapa kontrollerad kemisk Skin Resurfacing, stimulering, vilket ger optimala förutsättningar att uppnå bästa möjliga behandlingsresultat. En hel hudbarriär och minskad inflammation i huden ger förutsättning för att uppnå och bibehålla frisk hudvävnad. pHformula passar dig som trivs med att kombinera klinikbehandlingar med ett program för din dagliga hudvård.

Traditionell Peeling åstadkommer exfoliering av huden, medan en kontrollerad Resurfacing aktivt framkallar en påskyndad cellomsättning i hudens olika lager samtidigt som risken för sår och ytlig irritation minskar.

pHformula Skin Resurfacing behandlar framgångsrikt hud med olika tillstånd såsom förtidigt åldrande, Hyperpigmentering, Acne, Kronisk rodnad och Rosacea. För att reparera dessa skador används ett unikt och effektivt transportsystem, PH-DVC™ complex, i kombination med en kraftfull kombination av aktiva ingredienser såsom kombinationer av syror och A-vitamin. pHformula MD tar din behandling steget längre, serien är anpassad för estetiska kliniker med medicinsk personal.

Phformula ansiktsbehandling

Din ansiktsbehandling individanpassas alltid utefter dina behov och önskemål. Ansiktsbehandling med pHformula kan se ut på olika sätt. En kortare lunchpeel, som en del i en kur, eller en längre behandling med tex en Resurfacing peeling, lermask och C-vitamin. Du kan göra enstaka ansiktsbehandlingar när du önskar fräschör, rengöring och lyster eller en kur för mer intensivt resultat och förbättrat hudtillstånd. 

För bästa effekt och säker kurbehandling rekommenderar vi före & efterbehandling med anpassade hemmavårdsprodukter. Din hud vänjer sig vid aktiva ingredienser och du får fina resultat utan onödigt obehag.

Dr K Dermal health care

DrK Dermal Health Care, en unik hudvårdsserie i framkant. DrK Dermal Health Care förstärker hudens normala bakterieflora och barriärfunktion vilket bidrar till en frisk och hälsosam hud, särskilt för personer i stadsmiljö och i ett påfrestande klimat.  DrK Dermal Health Care är hudvårdsserie med prebiotiska egenskaper, då de ökar tillväxten av goda bakterier som har anti-inflammatoriska egenskaper. De har dessutom probiotikaliknande effekt, de stärker barriärfunktionen och immunsystemet samt även balansen i hudens mikrobiom. För att uppnå denna effekt används en peptidteknologi.

Under senare år har inflammatoriska tillstånd som allergier och eksem kraftigt ökat. Känslig hud reagerar på många externa stimuli (miljöpåverkan), vilket ofta beror på en defekt i hudens barriär. Obehag, ökad känslighet, uttorkning, fjällning och rodnad är karakteristiska tecken på en känslig hud som saknar ett effektivt försvarssystem.

DrK Dermal Health Cares produkter består av en unik kombination av aktiva ingredienser som balanserar och förebygger uppkomst av känslig hud. Serien behandlar även vanliga hudtillstånd som akne, pigmentering, åldrad hud och känslig hud. 

DrK Dermal Health Cares Premium Serums balanserar och ökar hudens välmående.  Premium Serums behandlar även vanliga hudtillstånd såsom akne, pigmentering, åldrad hud och känslig hud. De passar att kombinera med andra hudvårdsserier.

Dr K Dermal health care ansiktsbehandling

DrK Postbiotic Resurfacing Enzyme Peel ansiktsbehandling har med framgång utvecklats som ett hudvårdsprogram för effektiv stimulering och behandlar alla tecken på stressad hud, som t.ex. överkänslig hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, akne, matt och oelastisk hud samt kronisk rodnad.

DrK använder sig av en vetenskapligt utformad kombination av 5 olika aktiva ingredienser, som består av postbiotika och enzymer. Behandlingarna bryter effektivt ner huden utifrån och in och bygger samtidigt upp huden inifrån och ut. Hudens barriär förbättras och känslighet, irritation och rodnad minskar. Hudton och struktur jämnas ut och huden får ökad volym och fukthalt samt en fin lyster. 

Vi rekommenderar en kur om 4 behandlingar med 2 veckors intervall.

ZO skin health

Hos oss på Sens À Skin i Kungsbacka finns Zo Skin Health. Målet med Zo Skin Health är en vacker, frisk hud för alla individer under hela livet. Seriens syfte är att förbättra och bibehålla hudens alla naturliga funktioner för en hälsosam och strålande hud.

Zo Skin Health är vår mest kraftfulla och aktiva hudvårdsserie. Vi har den ordinarie serien samt de hudvårdsprodukter av medicinsk karaktär vilka kräver medicinsk personal på kliniken. Produkterna passar dig som önskar kraftfulla och synliga resultat genom din dagliga hudvårdsrutin. Ibland ger de förväntade övergående reaktioner i huden såsom rodnad, svullnad, klåda och avflagning som en del i läkningsprocessen. Vi kan även behandla tillstånd såsom kraftig melasma och svårare åldrad hud.

Zo Skin Health utvecklar och levererar innovativa hudvårdslösning vilka optimerar hudens hälsa baserad på de senaste rönen inom teknik för hudterapi, unika leveranssystem, biotekniska complex och exklusiva formuleringar av produkter.  Flera av produkterna har patent och är FDA godkända på grund av sina fina och väl dokumenterade effekter.

Genom att erbjuda logiska och förståeliga hudvårdsprogram överbryggar ZO gapet mellan terapeutiska ansiktsbehandlingar och daglig hudvård i hemmet.  Zo Skin Health låter dig som person på ett logiskt sätt uppleva synliga resultat och fortsatt hälsosam hud oavsett ålder, etnicitet eller unikt hudtillstånd. Dina dagliga produkter är din viktigaste behandling.

Vi rekommenderar att du inleder din behandling med Konsultation samt en ZO SKIN HEALTH Stimulation Peel. För att sedan fortsätta din specialanpassade behandling i hemmet.

ZO skin health ansiktsbehandling

Zo Skin Healths unika kemiska Resurfacing complex, Stimulator Peel, Glycolic eller Mandelic, återställer hudens balans och ger en livfull och frisk lyster. Din ansiktsbehandling individanpassas utifrån dina behov och önskemål. Din ansiktsbehandling kan med fördel kombineras med portömning, massage och specialmask eller läggas till i andra ansiktsbehandlingar såsom microneedling, fillers och botox.

Rebiome

Rebiome, en banbrytande hudvårdslinje som fokuserar på hudens mikrobiom, dess naturliga hudflora. Rebiome produkter är dermatologiskt testade, vetenskapligt framtagna, högkvalitativa aktiva och innehåller naturliga ingredienser med oöverträffade pre- och probiotiska egenskaper. Rebiom är miljövänlig och stöder en hållbar livsstil, 100 % vegansk och icke djurtestad.

Hudens bakterieflora är avgörande för en hälsosam balans och vacker, frisk hud. Rebiome innehåller vetenskapligt framtagna och toppmoderna pre- och probiotiska komplex som balanserar din hud och ger näring för att återskapa en frisk hudbarriär. Med en intakt barriär minska problem såsom känslighet, acne, torrhet, fina linjer och rynkor, pigmentering, svullnad, ålderstecken, samt svårare hudåkommor som psoriasis och eksem. 

Rebiome passar dig som söker en naturlig och hållbar hudvårdsserie som är enkel att använda. Rebiome passar alla hudtyper, kön och åldrar. Du som har svårare hudproblem eller letar efter naturlig hudvård mot åldrande kan komplettera din dagliga regim med en 21-dagars kur, 21-day Bootcamp, baserad på levande mjölksyrebakterier. Med Rebiome får du tillgång till levande laktobaciller och probiotiska bakterier i världsklass för att balansera huden, få en hälsosam, frisk och vacker hud i din bästa version. 

Rebiome ansiktsbehandling

På kliniken startar du om din hud till sin naturliga, hälsosamma balans med vår mikrobiomvänliga formel och 21-day Bootcamp ansiktsbehandling för ansikte, hals och dekolletage, som en kur för att balansera hudens microflora. Sedan använder du dina produkter hemma utefter rekommendation. SENS À 21-DAY BOOTCAMP är speciellt lämplig för känslig, acnebenägen, röd, pigmenterad och åldrad hud. Kuren lämnar din hud balanserad, stärkt och med ökad spänst och återfuktning.

Colorscience

Vi har valt att kombinera makeup med naturligt solskydd när det är som bäst. Önskar du härlig glow eller en matt, fin finish så finns det produkter för rätt tillfälle. Colorescience skyddar din hud från skador orsakade av solljus, föroreningar och fria radikaler. Det är alltid bättre att förebygga skador än att senare behöva behandla dem. 

Colorescience använder 100% rena och naturliga mineraler, antioxidanter och växter för att skydda din hud mot skador. I Coloresciense produkter används alltid fysikaliska solskydd i mineralform, aldrig kemiska solskydd. De är därför vänliga mot miljö, vatten, växter, djur och hud. 

I Colorescience hittar du ofärgade produkter, lätt täckande och färgade makeup krämer, foundations, krämrouge, concealers, lipgloss och puder mm. De har SPF 35-50 och är vattenfasta i olika grad. Behandlande och utjämnande specialprodukter för röd och känslig hud, acnebenägen hud samt för pigmentering och melasma finns med i sortimentet.

FRISK OCH VÄLMÅENDE HUD

Mycket pekar på att en vacker och välmående hud påverkar människors välbefinnande på ett betydande sätt och kan bidra till en ökad livskvalitet. Vi vet att unga med akne har en ökat risk för suicid och vi vet att botoxbehandling av bekymmersrynkan kan minska depression enligt kliniska studier. Det går djupare än hudens yta på många sätt. Vår hud och dess utseende definierar oss och förändras genom livet. Från det lilla barnets perfekta hud till den mycket gamla, kanske väderbitna karaktärsfulla huden. Vad som är vackert bedömer bara du själv men skönhet sitter lika mycket i just den personens utstrålning och välbefinnande som i hur huden faktiskt objektivt ser ut.

De hudvårdsserier vi har valt ut är handplockade för att få önskvärda resultat på din hud i alla skeden i livet. Vi har som mål att främja en frisk, välmående och hälsosam hud hos dig oberoende av ålder, kön, hudtyp eller hudton. Våra hudvårdsserier täcker spannet från helt naturlig hudvård till kraftfull högteknologisk hudvård av medicinsk kvalitet. 

Din dagliga hudvårdsrutin och din ansiktsbehandling på klinik samarbetar. Samarbetet ka se olika ut beroende på dina preferenser, förutsättningar och önskemål. Fokus kan ligga på hudvårdsrutin i hemmet eller klinikbehandling för att uppnå ditt optimala resultat, din bästa hudhälsa för din vackraste och strålande hud.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Månadens behandling

September & Oktober

Hudanalys med Observ 520x

Observ 520x en avancerad form av hudanalysator, (polariserad kamera), som extremt enkelt ger en detaljerad bedömning av hudens hälsa och tillstånd. I de djupa hudlagren och på hudytan, ex. struktur, pigmentering, fuktbalans, oljeproduktion, porstorlek osv.

Bilderna som tas med Observ520x tillsammans med förslag på behandlingsplan skickas efter utförd hudanalys.

Ordinarie pris 500kr, men är helt utan kostnad för dig i samband med valfri ansiktsbehandling.

Erbjudandet gäller under en introduktionstid.
Går ej att kombinera med andra erbjudanden. 

Microneedling ansiktsbehandling

När du vill göra en resultatinriktad behandling vilken passar alla hudtyper. SkinPen Microneedling är perfekt då din downtime är minimal och huden blir starkare, fräschare och får en härlig lyster.

Vi förlänger vårt sommarerbjudande som var väldigt populärt och bjuder på en  extra skinbooster, värde 1000 kr,  vilken arbetas ner i huden med microneedlingpennan.  Skinboostern ger extra fukt, fasthet och glow, ännu mer resultat och en fräschare känsla. Enstaka behandling ger dig en omedelbar askungeeffekt. En kur ger dig ett mer bestående resultat.

SkinPen Microneedling är en effektiv kollagenstimulerande metod för en rad olika hudproblem och passar alla hudtyper och hudtoner under alla årets månader. Huden stimuleras med hjälp av nålar på exakt anpassat djup. Huden vill då nybilda sig, vilket resulterar i en friskare, fastare hud med spänst, ökad fukthalt och en härlig glow. SkinPen Microneedling passar även på kroppen och kan användas på många tillstånd i huden.

SkinPen är FDA godkänt för följande indikationer:

  • Minska förekomst av ärr efter acne hos vuxna från +22år.
  • Minska ärrvävnad efter genomgången kirurgi för olika typer av ärr; Hyperthrofiska ärr, Keloida ärr och Kontrakterade eller sammandragna  ärr.
  • Minska förekomst av fina linjer och rynkor på ansikte och hals.
  • Minska porstorleken på förstorade porer.
  • Behandling av pigmenteringsproblematik inklusive melasma, vitiligo och mörka fläckar.
  • Minska storleken och synligheten på Striae, röda och vita bristningar i huden, vilka kan uppstå på både män och kvinnor när huden sträcks ut av olika anledningar.

Vi rekommenderar en kur om 3 – 6 behandlingar med 2 – 4 veckors intervall.

Konsultation görs innan eller i samband med behandling.

Ansikte   45 min           2500 kr, värde 3500 kr
3 x 45 min           6500 kr, värde 9500 kr

Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Handla produkter

Beställ ZO Skin Health - Direkt hem till dig

Vår mest kraftfulla hudvårdsserie kan du beställa hem, en möjlighet när du inte kan besöka oss. För att du ska känna dig nöjd, rekommenderar vi att du kommer in på regelbundna konsultationer och behandlingar. Vi hjälper dig att säkerställa ett korrekt hudvårdsprogram för just dina unika förutsättningar, önskemål och behov. Lägg din hud i våra händer, för ditt vackraste jag.